2777
2789
عنوان

خانما راهی هست تو رژیم صورت لاغر نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 56 پست

زن دایم و دختر خالم حدود۱۵کیلو کم کردن صورتشون اصلا تغییر نکرد چون اب زیاد میخوردی و ویتامین ای هرشب میهوردن

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بد میشه الانم ببین میگن صورت استخونی قشنگه ولی چرته ادم باید گونه رو داشته باشه بعضیا واقعا صور ...

صورت بعدا که لاعر بشه بد میشه چروک میشه منم صورتم خیلی مر بود گونه داشتم الان خط خنده افتاده صورتم پوستم شل شده

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...

چکار کنیم پوستمون سفت بمونه طی رژیم

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
واي صورت منم اينقد لاغر شده كه نگو نميدونم چيكار كنم 😓

یادمه ی بار مربیم گفت اب زیاد بخور،روری دوتا سیب زمینی اب پزبخور،و ژله صبح ناشتا،ولی من نخوردم،باشگاه رو بوسیدم گذاشتم کنار😆😆😆

❤❤❤
زن دایم و دختر خالم حدود۱۵کیلو کم کردن صورتشون اصلا تغییر نکرد چون اب زیاد میخوردی و ویتامین ای هرشب ...

چه خوب پس منم حتما امتحان میکنم.  جالبه من اقد کم اب میخورم اصلا دلم نمیخاد شاید روزی 2 لیوان

یادمه ی بار مربیم گفت اب زیاد بخور،روری دوتا سیب زمینی اب پزبخور،و ژله صبح ناشتا،ولی من نخوردم،باشگا ...

😃😃😃😃😃

چه خوب پس منم حتما امتحان میکنم.  جالبه من اقد کم اب میخورم اصلا دلم نمیخاد شاید روزی 2 لیوان

اره زیاد بخور منم روزی ده تا میخورم یسری ماه رمضون خیلی کم کردم اب و ویتامین ای خوردم واقعا ایده ال بودم صورتم پرپر بود

اره زیاد بخور منم روزی ده تا میخورم یسری ماه رمضون خیلی کم کردم اب و ویتامین ای خوردم واقعا ایده ال ...

حتما عزیزم ممنونم که گفتی خدا خیرت بده...نمیدونی چقد ناراحتم صورتم شل شده خیلی فکرمو مشغول کرده

منم تو رژیم هستم شوهرم امروز گفت چرا دور دهنت داره چروک میشه در صورتی که چروک نبود 

از بس صورتم لاغر شده اینطور نشون میده 😢😢😢😢

میشه با دلهای پاکتون برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید. واقعا ملتمس دعایم 

دزس میشه گلم