2777
2789
عنوان

خانما راهی هست تو رژیم صورت لاغر نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه رژیم هستید حتما هرروز یه عاشق عسل و 

حداقل 5 و  6 تا خرما رو بخورید 

چون باعث میشه میل به شیرینی تون کم شه 

چرا از خاصیت فوق العادشون

البته من هرروز صبحم رو

با خرما و دو لیوان آب ولرم و یه عاشق ابلیمو شروع میکردم 

حتی بدون رژیم خاصی ماهی یه کیلو کم میکنید با این کار

خدایا شکرت ..

من اصلا از رژیم گرفتن نمیترسم ولی ب خاطر صورتم اصلا اسم رژیم ک میاد میترسم اخه میدونم صورتم اب میشه همینجوریشم صورتم نرماله گنده منده نیست

ولی وای از وقتی ک رژیم بگیرم همون فرداش صورتم نصف میشه بعدشم همه از بس میگن زشت شدی اعتماد ب نفسمو از دس میدم دوباره میشینم میخورم😭واینکه همه کاری ک همه گفتن انجام بده انجام دادمو تاثیری نداشت اب میشه اخر

اگه رژیم هستید حتما هرروز یه عاشق عسل و  حداقل 5 و  6 تا خرما رو بخورید  چون باعث م ...

آره آبلیمو هم خیلی موثره جمع میکنه بدنو

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...
من اصلا از رژیم گرفتن نمیترسم ولی ب خاطر صورتم اصلا اسم رژیم ک میاد میترسم اخه میدونم صورتم اب ...

منم صورتم گرده کوچولوئه لاغرم میشه دیگه هیچی😢😢😢

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...

حداقل 8 لیوان اب هم بخورید

خیلی تاثیر داره 

صبح ناشتا 2لیوان

نیم ساعت قبل از غذا یک یا دو لیوان و دو ساعت بعد از غذا هم اگه خواستید اب بخورید 

طول روز هم هر وفت حس گرسنگی داشتید اول یکم اب بخورید چون گاهی تشنگی با حس گرسنگی خودش رو نشون میده 

خدایا شکرت ..
منم صورتم گرده کوچولوئه لاغرم میشه دیگه هیچی😢😢😢

اره بد میشه

الانم ببین میگن صورت استخونی قشنگه ولی چرته ادم باید گونه رو داشته باشه بعضیا واقعا صورتاشون ک لاغر میشه بدمیشن وخیلیم پیداست نمونش خوده من