2777
2789
عنوان

عیدی به بچه های خواهرشوهرتون می‌دید

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 40 پست
وااااا چرا نمیده؟

اصلا پول از دستش نمیچکه بعد خیلی پولدارن و انتظار کادو و هدیه تو هر مراسمی داره اگه بهش ندی قهر و دعوا راه میندازه میگه به من احترام نمیزارید 

کاربری دست دو نفره ✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه سوال پرسیدن داره؟؟؟؟؟خب وقتی اون به بچه های تو عیدی نمیده تو چرا به بچه های اون میخوای عیدی ...

ناراحت میشه قهر میکنه واقعا نمیدونم چطور باهاش برخورد کنم

کاربری دست دو نفره ✨️

من به جای شوهرم بهشون عیدی میدم

نده عزیزم.

چه پررو شده.اگه حرفی زد بگو عمه وظیفشه به برادرزادش عیدی بده.قهر کرد هم اصلا برات مهم نباشه خداروشکر محتاج اونا نیستی محلش نذار

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

سه ساله ازدواج کردم هرسال هدیه های خوب براشون خریدم

بزرگتر بشند دیگه پول میدم الان ۹تا ۱ سالند و ذوق کادو گرفتنشون میبینم کیف میکنم

خودم بچه ندارم

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

اصلا پول از دستش نمیچکه بعد خیلی پولدارن و انتظار کادو و هدیه تو هر مراسمی داره اگه بهش ندی قهر و دع ...

شما هم بگید به بچه من کسی عیدی نمیده منم عیدی نمیدم وقتی انقدر قبیحانه و گستاخانه از همه طلبکاره شما هم جوابشو بده ترس چی داری؟ فکر کردم دستش خالیه ولی بیشعوره خواهرشوهر من شوهرش کار نمیکنه بیکاره ولی هر سال ۵۰ هزار تومن به بچم میده 

عیدی هم مثه کادو  دادو ستد هست ازاین دست میدی از اون دست میگیری 

مثه سالهای قبل شوهر من به بچه های برادرش نفر به نفر عیدی میداد 

جاریم ۳تا بچه داره منم ۳تا 

شوهرم به ۳تا بچه هاش داد ولی برادرش به دوتا از بچه هام داد به دخترم گفت پول نقد ندارم فعلا 

بعد جاریم گفت ما فقط به یکی از بچه ها عیدی میدیم بخدا به بچه های خواهر خودمم همینجورم 

منم به شوهرم گفتم خب تو هم مثه اونا فقط به یه بچشون عیدی بده 

خوب میگرفتن ولی برا دادن خساست میکردن

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،