2777
2789

دوستان حتما خیلیاتون توی میلی گلد سرمایه گذاری کردید من خودمم چند ماهیه اینکارو کردم اما وقتی برداشت ریالی  کردم که برم از طلافروشی بیرون طلا بخرم که خیالم راحت باشه اونروز طلا گرمی ۶۸۰۰ بود ولی اینا یک هفته بعد پول رو به حساب من واریز کردن ! یک هفته چند ده میلیون رو نگه داشتن و ندادن هرچقدر پیگیری میکردم معذرت خواهی تحویل من میدادن!در حالی که توی این فاصله  طلا گرمی ۸ تومن شده بود و من این وسط چندمیلیون ضرر کردم و اصلا زیر بار نمیرن و با لفظ قلم صحبت کردن و عذرخواهی ۲۰۰هزار تومن برای جبران خسارت چند میلیونی به کیف پول من واریز کردن البته من شکایت میکنم قانونی اما وظیفه دونستم با دیگران به اشتراک بذارم این تجربه رو که اعتماد نکنن.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۰ تومنمو دوشنبه برداشت زدم ولی هنوز نفرستادن تماس گرفتم گفتن تا شب تعیین تکلیف میشه پولت

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

منم ۱۰ تومنمو دوشنبه برداشت زدم ولی هنوز نفرستادن تماس گرفتم گفتن تا شب تعیین تکلیف میشه پولت

حالا الان شاید تغییر زیادی نداشته باشه طلا ولی توی اون یک هفته که پول منو ندادن از ۶۸۰۰ شد ۸ میلیون و من خیلی ضرر کردم

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
حالا الان شاید تغییر زیادی نداشته باشه طلا ولی توی اون یک هفته که پول منو ندادن از ۶۸۰۰ شد ۸ میلیون ...

چقدر بود پولت

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤