دوستان حتما خیلیاتون توی میلی گلد سرمایه گذاری کردید من خودمم چند ماهیه اینکارو کردم اما وقتی برداشت ریالی کردم که برم از طلافروشی بیرون طلا بخرم که خیالم راحت باشه اونروز طلا گرمی ۶۸۰۰ بود ولی اینا یک هفته بعد پول رو به حساب من واریز کردن ! یک هفته چند ده میلیون رو نگه داشتن و ندادن هرچقدر پیگیری میکردم معذرت خواهی تحویل من میدادن!در حالی که توی این فاصله طلا گرمی ۸ تومن شده بود و من این وسط چندمیلیون ضرر کردم و اصلا زیر بار نمیرن و با لفظ قلم صحبت کردن و عذرخواهی ۲۰۰هزار تومن برای جبران خسارت چند میلیونی به کیف پول من واریز کردن البته من شکایت میکنم قانونی اما وظیفه دونستم با دیگران به اشتراک بذارم این تجربه رو که اعتماد نکنن.
کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عنوانت اشتباه هست بايد درست اطلاع رساني كنيپولت رو دير برگردوندن درسته نه اينكه بر نگردوندن
نه دیگه وقتی که طلا گرمی شش میلیون و خرده ای بوده من پولمو برداشت کردم که برم از طلا فروشی فیزیکی بخرم و انقدر دیر پولمو بهم پرداخت کردن که طلا گرمی دو میلیون تومن افزایش داشته درواقع مابه التفاوت ارزش پول منو پرداخت نکردن طی تاخیرشون و به من ضرر مالی رسوندن اینم نوعی کلاهبرداریه خودشون استفاده شو بردن و من ضرر کردم
کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم