2777
2789
عنوان

کاش تولد من یه روزِ دیگه بود

311 بازدید | 11 پست

میدونم الان همتون میگید بی اهمیته و ...

29 اسفند تولد دختر همسرمه 

و 1 فروردین تولد منه ، 

همسرم هر سال با کلی ذوق و شوق برا تولد دخترش کادو و کیک و ... میگیره ولی خب برا من یه تبریک هم نمیگفت

امشب تولد دخترشه و مادرشوهر و پدرشوهرمم دعوتن ، 

پارسال و سال قبل با یادآوری من مجبور شد واسه من هم کیک بگیره

پارسال برا دخترش یه کیک قشنگ 7 کیلویی با تزئینات  خریده بود 

در مقابل واسه من یه کیک در حد یک کیلو اونم تم اش پسرونه بود ازاینایی که پشت ویترین میمونه نه تبریکی نه هیچی فقط گذاشت داخل یخچال  ...

تولد ملاک نیست ، یکی کلا اهل تولد گرفتنه یکی نه دلم میگیره همسرم با یادآوری ام براش مهم نیست در حالی که همون شب برا دخترشم تولد میگیره 

کادو و ...که نداشتم اصلا .

امسال بهش نگفتم 

امروز دمغ ام ، میگه عیده خونه ها همه در تب و تاب عیدن میگم اصل اینه دل آدم عید باشه ، میگه ناراحتی در بازه ....

امسال با خانواده من قطع ارتباطیم 

گفتم میدونی از چی ناراحتم میگه هر چی هست اصلا اهمیتی نداره بدونم 

ل⁩

شاید چون دخترش رو این حساب ک مادر نداره میخواد هواش و داشته باشه 

ببین دختر هووی مادرم میشه ت ک دیگ زن بابایی باید کنار بیای شرایط و میدونستی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه برا دل خودت تولد بگیری برای خودت

چرا میشه ، 

قبلا همون کیک رو روز بعد میبردم خونه مادرم ، امسال که خونه مامانمم نمیرم ....

دلم از این میگیره همسرم خیلی چیزا رو بلده و برا دخترش رعایت میکنه ولی به من که میرسه حتی اگر بگی ام اهمیتی نداره 

البته من توقعم زیاده خیلی قبلا هم ناامیدم کرده 

ل⁩

شاید چون دخترش رو این حساب ک مادر نداره میخواد هواش و داشته باشه ببین دختر هووی مادرم میشه ت ک دیگ ز ...

من نمیدونستم همسرم میتونه فقط به یه نفر توجه کنه و از کنار من رد بشه 

ل⁩

من که اشتی ام همسرم نمیاد 😔

نیاد عزیزم وصل نباش بهش !!!! ازش پول بگیر و خودت تولد بگیر لباس بخر میکاپ کن برو آتلیه عکس بگیر با مادرت برو کافه کیک تولد بخر باهم باشید این حق توعه انقد مظلوم نباش لطفا

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

عزیزم حال وروزت چطور من هم خواهرم با یه مردم ازدواج کرد که یه دختر ۱۲ ساله داشت ..یکسال تازه اومدن ورفتند تاببین بهم میخورند یانه دختر به خواهرم جور شد اینا تازه قبول کردند دو طرف که باهم ازدواج کنند بعد یسال حدود دوماه پیش قبل ماه رمضون عروسی کردند رفتند سر خونه زندگیشون اما فقط ۴۰ روز دوام داشت وخواهرم برگشت  وهمهدحرفش هم این بود که أصلأ ازدواج بامردی که بچه داره اشتباه محض من تحملش ندارم خلاصه که با یه دل پرغصه برگشت الانم درشرف طلاق هستند شما چکار میکنید چه جوری تحمل کردین