2777
2789
عنوان

شروع درد زایمان خانومای باتجربه

238 بازدید | 22 پست

سلام ۳۸هفته و ۴ روزم . چیکار کنم که فردا دیگ درد زایمانم شروع بشع توروخدا نگید فعلا وقت هست نمیتونم دیگ تحمل این بار رو ندارم ذارم خفه میشم پاهام داره میترکع 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه کاری از شما برنمیاد که

اخه یه خانومی اینجا گفته بود دوساعت پیاده روی کردم بعدش دردام شروع شده . خواستم بدونم کسی تجربه ای داره یا نه ک منم اینکارو بکنم . چون کمرم درد میکنه بزور میتونم دو قدم بردارم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

اسکوات بزن

رابطه بدون محافظت

حرکت پروانه 

شیاف گل مغربی

حالت ۴دست و پا تو خونه راه برو

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

دست خود آدم نیس باید تحمل کنی من بچه اولم 40 هفته کامل شده بودم رفته بودم تو 41 هفته دیگه بی درد بستری شدم ولی بچه دومم 37 هفته 5 روز بودم درد زایمان آمد سراغم که زایمان کردم

اگر خدای ناکرده چیزی بشه همسرت تا عمر داره میخواد سرکوفت بزنه بچمو فلان کردی تحمل کن تموم بشه

همسرم بیخود کرد من بدبخت شب تا صب نمیخوابم شدم مث فیل اون عین خیالش نیست تو خواب هفت پادشاهه 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

اخه یه خانومی اینجا گفته بود دوساعت پیاده روی کردم بعدش دردام شروع شده . خواستم بدونم کسی تجربه ای د ...

نه ربطی نداره اون دیگه وقع زایمانش بوده
پیاده روی واسه زن حامله خیلی خوبه کلا
دست شما نیس درگیرش نشید بچه باید خودش کامل بشه

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

من چهل هفتگی خودش دردش شروع شد،بچه باید آمادگی داشته باشه حتی یک ساعت هم یک ساعته براش اون تو

نه 😭😭بخدا نه خواب دارم نه خوراک دیگ دارم روانی میشم فقط میخوام دنیابیاد تموم شه این کابوس 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....