2777
2789

ابتدا۱۹ساله بودم که فهمیدم با ۱۷۷.۵سانت قد دوست دارم بلندتر بشم اما مدت زیادی بود که احساس میکردم رشدی ندارم 

پس سال دوم دانشگاه ترم ۳شروع کردم تمرین بسکتبال انجام دادن وحرکات کتاب راز افزایش قد رو انجام میدادم بعد ۳ماه مایوس شدم و تمرین قطع کردم ناراحت  آخر ترم رفتم خونه خواهرام گفتن بلندتر شدی گفتن نه بابا تا... پسر عموی خودم که یه سانت از من بلندتر بود سرباز بود اومد خونمون دیدم از من نیم سانت کوتاهتر شده خیلی خوشحال شدم 🤪قدم شده بود۱۷۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوار شدم ترم جدید رفتم دانشگاه ترم ۴هم فقط میرفتم گاهی تو زمین بسکتبال یکم میپریدم تنهایی.آخرترم اومدم خونه وپسر عموم دیدم انگار یکسانت از من کوتاهتر شده بود خیلی جالب بود وقتی اون یکسانت از من بلندتر بود همه به اون میگفتن قد بلند حالا بمن میگفتن قد بلند😂😂چون بلندترین پسر فامیل پدری خودمون بودم۱۷۹.۵شده بودم  

این عکس من تو سن۳۳سالگیه وقتی ۱۷۹.۵سانت قد داشتم. یه پسر خاله داشت مادرم داشت اسمش منوچهر بود از من ۱۵سال بزرگتر بود خواهرام میگفتن چه قد وهیکلی داره قد بلنده از من چند سانت بلندتر بود هروقت میدیدمش حالا که دوستانت قد کشیده بودم دیگه منوچهر خیلی فاحش از من بلندتر نبود میگفتم کاش قد اون بودم 

گذشت و دیگه سالها بیخیال افزایش قد شده بودم  تا یروز وقتی ۳۵سالم بود هوس کردم تمرین کنم ۱۸۰درجه پاهام رو باز کنم.۲یا۳ماه حرکات اپ اسپیلت رو انجام دادم آخرشم نتونستم ۱۸۰باز کنم ناامید شدم ول کردم رفتم خونه پسر عموهام دیدم عه انگار اونا کوتاهتر شدن!برگشتم خونه رو چارچوب در قد خودمو چند سال پیش که ۱۷۹.۵بود علامت زده بودم ونیمسانت بالاترش که ۱۸۰بود خط کشیده بودم یادم اومد یروز به خدا گفته بودم ای کاش خدا قد من ۱۸۰بود قد خودمو اندازه گرفتم دیدم شدم۱۸۱ رفتم با قد سنج دیجیتال گرفتم با کفش منو۱۸۲.۵نشون داد بدون کفش۱۸۱ عه پس من دوباره قد کشیدم!رفتم منوچهر دیدم انگار منوچهر که یروز۵سانت از من بلند تر بود الان یکم از من فقط بلندتره!اونجا جرقه تو‌ ذهنم خورد که دوباره ورزش کنم!🤪

در ۳۶سالگی از( پیج قدسازان)کتاب ۱.گروتالر داینامیک دکتر فیلیپ میلر که ۲۰حرکت داره ومیگه شش ماه هر روز این حرکات رو انجام بدید۲. دکتر کتاب گروتالر جامع که۱۸۰ حرکت کششی داره ومیگه هر هفته ۳حرکت رو انجام بدید و هفته دیگه ۳حرکت جدید ۳.کتاب افزایش۵اینچ به قد (که ۱۲هفته هست هر ۳هفته که میگزره یکسری حرکت جدید اضافه میکنه رو ویکسری ویدیو رو۲۵هزار تومن خریدم)که الان شده ۳۰۰تومن!وتو کانال تلگرامی(افزایش قد رایگان)همش بعدا فهمیدم رایگان می‌شده دانلود کنم روگرفتم ۶هفته حرکات کتاب افزایش ۵اینچ به قد رو انجام دادم رفتم قدم گرفتم دیدم شدم ۱۸۲.۵ اونم تو ۳۶سالگی!حالا ۵سانت بلند شده بودم رفتم منوچهر دیدم اون منو دید تعجب کرد بالاخره هم قد اون شده بودم کسی که یروز۵سانت از من بلندتر بود وقتی ۱۹سالم بود🤔😂

این عکس من تو ۳۸سالگیه وقتی ۱۸۲.۵سانت شده بودم آخرین بار پارسال وقتی۳۹سالم بود ۳ماه حرکات هفته۱تا۶ کتاب افزایش ۵اینچ به قد رو انجام دادم دوباره وقتی عید فامیلام دیدم انگار یکم کوچولوتر شده بودن ومن یکم بلندتر اینجا بود که فهمیدم بابا فقط حرکات کششی رو انجام بدم واصلا به بلند شدن فکر نکنم الانم که ۴۰سالمه ۲۰روزه دارم اپ اسپیلت رو روزی نیم‌ساعت انجام میدم هر وقت بلندتر شدم براتون عکس میزارم😅😅😅اسپیلت یا تمرین پا باز یکسال انجام بدید از بارفیکس هم آویزون بشید ۳بار چند ثانیه فقط اگه ۵سانت بلند نشدید بیاید قر بزنید!فقط روزی نیم‌ساعت خانم ها تو شش ماه ۵سانت میکشن چون استخوان هاشون نرمتره زودتر رشد میکنن👍سوالی بود من در خدمتم فعلا 

لطفا عکس ورزش هارو بفرست منم خیلی دوست دارم بلند ترشم ورزش های گلوتالر داینامیک رو انجام میدم الان ن ...

تمرینهای (کتاب افزایش ۵اینچ به قد) رو گفتم تو تلگرام سرچ کنید افزایش قد رایگان ؛اونجا دان کن. افزایش قد در بزرگسالی چون محسوس نیست فکر میکنید نتیجه نگرفتیدپستهای منو کامل نخوندی انگار کتاب افزایش ۵اینچ به قد را دان کن حرکتهای هفته۱تا۳و۴تا۶رو هفته ای ۳بار یکروز در میان حداقل انجام بده روزی ۳بار از بارفیکس اگه داشتی چند ثانیه فقط آویزون شو قبل خواب یا بعد تمرین شش ماه ادامه بده امکان ندارد نتیجه نگیری من همیشه ۳ماه انجام میدادم میگفتم قد نکشیدم بعدا می‌فهمیدم که اشتباه فکر میکردم،🙋

[QUOTE=376008864]لطفا عکس ورزش هارو بفرست منم خیلی دوست دارم بلند ترشم ورزش های گلوتالر داینامیک رو انجام میدم الان ن ...[/QUOTEفقط ادامه بده اگه خسته شدی هفته ۳روز یکروز در میان انجام بده همون گروتالر هم خوبه چون سنت کمه حتما بلند میشی ولی اینو بدن برای نتیجه عالی گرفتن باید یکسال انجام بدی هر روز آدم خسته میشه حداقل ۳روز در هفته انجام بده بارفیکس هم آویزون شو بعضی وقتا سعی کن تمرینات کششی جزو برنامه زندگیت بشه با لذت انجام بده قدت اندازه نگیر چون ناامید میشی و ورزش ول می‌کنی فقط ورزشتو ادامه بده وقتی اولین نتیجه رو بگیری دیگه ول کن نیستی 😅

[QUOTE=376008864]لطفا عکس ورزش هارو بفرست منم خیلی دوست دارم بلند ترشم ورزش های گلوتالر داینامیک رو ...

خیلی ممنونم که جواب دادین فقط اگه قد بلندشه دیگه بازگشت نداره؟ شما شده یک سال کلا ورزش نکنید وقدتون درهمون اندازه بمونه؟ یاکلا سبک زندگی سالم دارین وورزش میکنید همیشه؟ 

چون شنیدم میگن احتمال داره دوباره قد بازگشت داشته باشه اگه یه مدت ورزش هاانجام نشه