2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 87 پست

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که پیامکهاشونو دیدم چون خانه ی مورثی من بود بیرونش کردم گفتم برو با همون هرزه ها

من علاقه ندارم ایدز بگیرم....

بعد از ۵سال...

کار میکردم دیسک کمر دارم دیدم دیگه نمیتونم کار کنم و با این که اجاره خانه نداشتم کم می‌آوردم......

درضمن من مهریه هم نداشتم...

اونم همش پیغام میفرستاد که برگردم....

دیگه برگشتم ، بهش گفتم برمیگردم ، چون اگر برم هرزگی ، منم که گناه میکنم

ولی اگربه واسطه تو ایدز بگیرم تو گناهکاری فقط برگشتم که تو آخرتت به فنا بره نه آخرت من

ظاهرا بعد ۵سال دربدری مثل سگ پشیمونه باطنشو نمیدونم ولی اصلا بهش اعتماد ندارم ...

به درک هرجا میره مهم نیست برام..‌‌..من کنترلش نمیکنه... ولی خودش مرتب تماس میگیره گزارش میده کجاست چکار میکنه دیرتر بیاد سریع زنگ میزنه که چرا دیر آمده....

حالا اجاره خونمو میگیرم سالی چند بار با دوستام مسافرت میرم ...گردش میرم دورهمی میرم... ولی آدم منظمیم همه کارهای خونه رو انجام میدم غذاشو درست میکنم بعد میرم دوست ندارم منتشر سرم باشه که فلان کارو نکردی....

عابربانکه برام اون همش کار میکنه به کارتم پول میزنه.... نه نمیگه...

از اول کاری به کارم نداشت گیر نمی‌داد....اخلاق بدی نداشت...همیشه بریز و بپاش داشت برام....تو زندگی راحت بودم سخت نمیگرفت....آزاد ،آزاد بودم

نمیدونم چرااااا اون حماقت کرد....

از چشمم افتاد هیچ جوری نمیتونم ببخشمش بهش گفتم الان زندگیمو میکنم ولی حساب منو تو باشه به قیامت.....

من بودم طلاق میگرفتم بچه هارو هم میدادم به خودش تا فرصت خیانت نزن به سرش از صبح تا شب بدو برای بزرگ کردن بچه ها ، خودمم میرفتم مجردی زندگی میکردم تا بفهمه زن هم می تونه بر ه دنبال خوشی خودش 

من بودم طلاق میگرفتم بچه هارو هم میدادم به خودش تا فرصت خیانت نزن به سرش از صبح تا شب بدو برای بزرگ ...

متاسفانه من نمیتونم بچه امو به کس دیگه بسپرم چطور میتونم بچه یکساله رو که به هیچکس وابستگی به جز خودم نداره بسپارم برم...اگه این توان داشتم مطمئن باش الان اینجا نبودم

متاسفانه من نمیتونم بچه امو به کس دیگه بسپرم چطور میتونم بچه یکساله رو که به هیچکس وابستگی به جز خود ...

ای جان خیلی کوچیک که ، من فکر کردم بزرگ پس بشین رک با شوهرت صحبت کن حرف های دلت رو بهش بزن بزار بدونه چقدر ازش متنفر شدی به خاطر خیانتش ، متاسفانه ما خانم ها به خاطر بچه همیشه باید قید خودمون رو راحل خیلی مسائل نادیده بگیریم یکیش همین خیانت کردن های مردها

سلام موضوعی که باهاش درگیر هستید نیاز به یه مداخله‌ی تخصصی داره. اگر دسترسی به مشاور به شکل حضوری ندارید از مشاورهای آنلاین کمک بگیرید. و لطفا موضوع رو جدی بگیرید، اگر مسئله درست حل نشه، سایه‌اش روی تمام زندگی‌تون میفته. صبور باشید و هیچ تصمیم عجولانه‌ای نگیرید. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊