ی بار من عروسی دخترهمسایمون بود. دیدم خواهرزادش که 12سالشه ی تاپ بندکی لختی پوشیده.بعد ی شال رو محکم پیچیده بود دور گردن و سرش تا موهاش مشخص نباشه، چون فیلمبرداری بود و رفته بود روی سن می رقصید-هروقت یادم میفته میخندم
دخترخاله های عروس با مایو دوتیکه اومده بودن عروسی
همشم جلو داماد میرقصیدن
داماد سرشو انداخته بود پایین شر شر عرق میریخت
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر عمم حدود ۴۰سالشه بعد وضع مالیشون خوبه اینم طلا زیاد داره ولی سلیقه نداره توی عروسیا یهو میبینی بیستا گردنبندو انداخته گردنش چنتا دستبند و کلی انگشتر ،بعد من تا حالا موهاشو ندیدم همیشه روسری سرش میکنه و تو عروسیا هم با روسری میاد میرقصه
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اره سوتین و شورت بود(ازینا که یه دامن کوتاهم میاد روش)
خانوادشون ازاد بوده؟یعنی با پوشش مشکلی نداشتن که اینا رفتن همچین لباسی برای عروسی انتخاب کردن؟
اره آزادیم ولی نه تا این حد
😂
چند بارم پیش اومده تو عروسیا خانم عروس جلوی لباسش دکلته بوده و خودشم تپلی...همش معذب بود عروس موقع عکس و رقص..خب مگه مجبوری تو ک بالاتنه حجیم داری دکلته بگیری؟موقع رقصم هی بپر بپر
جالبه کسی بهشون نکفته لباس مناسب چی نیست ،حالا ما یه لباسی میخریم انقدر به اینو اون نشون میدیم نظر م ...
احساس میکردن ملکه ی زیبایی ان و از همه شیک تر و بهترن
از اول تا اخر وسط بودن😂