2777
2789
شما این مدت زمان ۳ماه رو هفته ایی ۳بارشو انجام میدادید؟

من 6هفته صبح وشب حرکات هفته1تا3و4تا6رو هم صبح وهم شب انجام دادم تو 36سالگی 1.5اضافه کردم 

فقط باید انجام بدی هفته ای 3روز یک در میان هم کفایت می‌کنه +آویزون شدن از بارفیکس 3بار فقط آویزون بشی 

متوجه شدم بعد از انجام ورزشها اول یه جهش رشدی اتفاق میوفته بعد بمدت متوقف میشه اما اگر شش ماهم افزایش نداشتی باید روزی یبار هفته ای 3روز حداقل انجام بدی بعد دوباره رشد اصلی که حدود 5یا6سانته اتفاق میوفته 

انواع روشها وحرکتها رو تو یه کانال تلگرامی بنام (متدهای افزایش قد2025)رایگان گذاشتم

مطالب خیلی جالبی سعی میکنم بعدا تو کانال بزارم ورزشت رو سعی کن طوری انتخاب کنی روزی نیم‌ساعت باشه خسته کننده نباشه باهاش لذت ببری برات آزار دهنده نباشه لایف استایلت باشه هفته ای 3یا 4روز انجام بده که بتونی یکی دوسال ادامه بدی تا بتونی7و8سانت رشد کنی شک نکن ممکنه حتی 6ماهه برسی به هدفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 6هفته صبح وشب حرکات هفته1تا3و4تا6رو هم صبح وهم شب انجام دادم تو 36سالگی 1.5اضافه کردم فقط باید ان ...

خب روزی نیم ساعت کمه و ب تبع نتیجه گیری اونم هفته ایی ۳بار خیلی کند میشه.

درحالی ک خود کتاب گفته هرروز انجام بشه و تمرینا هی اضافه میشه 

وقتی ب هفته ۴تا۶ برسیم تمرینات میشه ۱س.تازه بدون حرکات الزمایش.

هفته ۷تا۹ تمرینات میشه روزی ۱:۳۰س

خب روزی نیم ساعت کمه و ب تبع نتیجه گیری اونم هفته ایی ۳بار خیلی کند میشه.درحالی ک خود کتاب گفته هررو ...

اول اینو جواب بده شروع کردی یا قبلا انجام دادی?جواب گرفتی یا نه?

نه ولی یه ۱هفته ایی انجامش دادم

خوب من حداقل 3تا روش امتحان و تمرین کردم متد5اینچ خیلی موثره اما خیلی هم وقت گیره نتیجه این شد که بعد از 6هفته1.5سانت رشد کردم اماتا هفته 12هم دیگه افزایش نداشتم چون وقت گیر بود گذاشتمش کنار برنامه ای خوبه که هم موثر باشه هم ادامه دار

حالا می‌خوام اینو بهت بگم سنت کمه کافیه یک برنامه رو انجام بدی 8ماه تا یکسال هفته ای 3نهایت 4روز روزی نیمساعت نهایت یکساعت خیلی بهتر جواب میگیری تا 3ماه انجام بدی ولی پرشدت

نکته بعدی من همیشه بعد 3هفته تمرین متوجه نشانه های تاثیر برنامه میشم 1.درد استخوان ساق پا وران 2.نبض زدن عضله در نقاطی که کشش صورت گرفته 3.نرم شدن ومنعطف شدن تاندون ها ورباط ها 

اگر نشانه های تاثیر برنامه رو داری اصلا نباید نگران نتیجه باشی 

اپ تمرین پای باز رو اگه میتونی انجام بدی خیلی خوبه روزی نیم‌ساعت 5روز در هفته هست من تو دوماه 1.5نتیجه گرفتم ازش تمرین روزی یباره 3سطح داره 

اپ افزایش قد هم خوبه فقط شروع کن طوری ادامه بده که لذت ببری زورکی انجام بدی بالاخره خسته وناامید میشی

خوب من حداقل 3تا روش امتحان و تمرین کردم متد5اینچ خیلی موثره اما خیلی هم وقت گیره نتیجه این شد که بع ...

آخه اون برنامه 30روزست شما چطور دوماه انجام دادید از اول شروع کردید دوباره؟ 

آخه اون برنامه 30روزست شما چطور دوماه انجام دادید از اول شروع کردید دوباره؟

اره میخواستم بتونم180باز کنم آخر نشد یدرصد تو فکر افزایش قد نبودم عید فامیلام دیدم تازه دوزازیم افتاد تو 35سالگی دوباره 1.5سانت قد کشیدم بعد برنامه 5اینچ رو شروع کردم هفته چهارم تا ششم هم1.5سانت اضافه کردم تو36سالگی پارسالم تو 39سالگی ده هفته هفته ای 3روز انجام دادم که نیم سانتم دوباره پارسال کشیدم!دیگه با خودم گفتم ای کاش فقط ادامه میدادم الان 3هفتست که تمرین پای باز رو انجام میدم 4تا حرکت آسون بالاتنه هم برای مکمل انجام میدم از یه ویدیو که یه دختر 19ساله تو 3هفته 5سانت کشیده بود یاد گرفتم ویدیو رو تو کانالم گذاشتم +بارفیکس اگه ایندفعه جواب بگیرم تو این سن واقعا رکورد میزنم😅😅

چجوری اون دختر توی ۳هفته ۵سانت قد کشیده بود

استعداد ژنتیکی داشته تمریناتشم فوق العاده ساده بود تو کانالم گذاشتم فیلمشو نگاه کن به این چیزا فکر نکن خانم ها خیلی زودتر از آقایون با این حرکات قد میکشن قدت چنده دوست داری به چه قدی برسی?