2777
2789
عنوان

کلی درس خوندم بابام بهم اینو گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 31 پست
امیدوارم بچه دار نشی لیاقتشو نداری

تویی که اینقدر دلت سیاهه همچین نفرین بزرگی برای یه غریبه تو مجازی میکنی معلدمه لا دست چه ننه بابایی بزرگ شدی شماها که دست پدرومادر خودتون که بزرگتون کردنو نونتونو دادن  گاز میگیرین دیگه انتطاری نمیشه رفت پاچه ی مارو نگیرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوس ننر اه اه خدا کنه بچم مثل تو نشه

اگه اینجوری با بچت بخای حرف بزنی تمام امیدواری هاشو بگیری و الان کسی که اینکارو کرده داری تشویق میکنی یعنی تو خانواده بدی بزرگ شدی پس لیاقتشو نداری

تویی که اینقدر دلت سیاهه همچین نفرین بزرگی برای یه غریبه تو مجازی میکنی معلدمه لا دست چه ننه بابایی ...

تویی که میای زیر یه تاپیک یه غریبه به یارو چرت و پرت میگی وقتی عصبیه یعنی انتظارشو داری طرف بهت چیزای خوبی نگه

اگه اینجوری با بچت بخای حرف بزنی تمام امیدواری هاشو بگیری و الان کسی که اینکارو کرده داری تشویق میکن ...

تو لیاقتت پدری بود بزنه تو سرت و ده سالگی به یه مفنگی شوهرت بده نه اینکه کلاس زبان و ... بفرستت اخرشم زبونت دراز باشه بخاطر یه جمله بگی نگاشم نمیکنم تازه همچین نفرینیم میکنی پدرت که ادم خوبیه حتما مادرت نمک نشناس بوده به بچه هاشم یاد داده بیچاره پدرت کاش زودتر مادرتو طلاق بده ببسنم بازم میتونی با بیپدری زبون درازی کنی 

تویی که اینقدر دلت سیاهه همچین نفرین بزرگی برای یه غریبه تو مجازی میکنی معلدمه لا دست چه ننه بابایی ...

ننه بابای من انقدر خوب بودن که بهم یاد بدن جواب آدمایی مثل تورو چجوری بدم تو برو ببین ننه بابای خودت چی بودن

ننه بابای من انقدر خوب بودن که بهم یاد بدن جواب آدمایی مثل تورو چجوری بدم تو برو ببین ننه بابای خودت ...

اره خیلی خوب بودن که نفرین یادت دادن میگم که پدرت ادم خوبیه منتهی گیر زن و بچه بدی افتاده ایشالا زودتر یه زن جدید و خوب بیاد تو زندگیش شماها رو ول کنه ببینم اونموقع نفرینی که امشب برام کردی نوش جانت میشه یا نه اونموقع باید دوشیفت بری کار کنی خرج خورد و خوراک ننتو دربیاری

اره خیلی خوب بودن که نفرین یادت دادن میگم که پدرت ادم خوبیه منتهی گیر زن و بچه بدی افتاده ایشالا زود ...

ببین خانم محترم من نفرینت نکردم بفهم انقدر به مادر من چیزی نگو صفات مادرتو برو من نیار دهن کثیفتو ببند.

صفات مادرتو به مادر من نصبت نده . دهن منو باز نکن

خودت خانوادتو معرفی کردی میگم دیگه فقط بیچاره پدرت امیدوارم هرچه زودتر به خودش بیاد و این زن مفت خور و طلاق بده بچه هایوقیحشم بندازه گردنش 

ببین خانم محترم من نفرینت نکردم بفهم انقدر به مادر من چیزی نگو صفات مادرتو برو من نیار دهن کثیفتو بب ...

تو گفتی ایشالا بچه دار نشی این نفرین نیست !؟؟؟ منم میگم پس ایشالا پدرتم زودتر مادرتو طلاق بده بره زن جوون بهتر بگیره خودشو از شر غر غرای شما پررو ها راحت کنه 

اره خیلی خوب بودن که نفرین یادت دادن میگم که پدرت ادم خوبیه منتهی گیر زن و بچه بدی افتاده ایشالا زود ...

اگا میخوای چیزی بگی لطفا درباره مادرم ننویس .من هم نفرینت نکردم این حرف و تایید کردی گفتم نکن حد اقل با بچت من دلم گرفته بود اینارو تااپیک کردم شما خودت اومدی چرت و پرت نوشتی

تو گفتی ایشالا بچه دار نشی این نفرین نیست !؟؟؟ منم میگم پس ایشالا پدرتم زودتر مادرتو طلاق بده بره زن ...

کی گفتم بچه دار نشی گفتم لیاقته شو نداری اونم بخاطر حرفات انقدر بی پدر مادریتو به روی بقیه نیار

تو گفتی ایشالا بچه دار نشی این نفرین نیست !؟؟؟ منم میگم پس ایشالا پدرتم زودتر مادرتو طلاق بده بره زن ...

خودت که این حرف رو میزنی خدا فکر کردی جوابتو نمیده ؟ فقط خدا جوابتو بده

خودت که این حرف رو میزنی خدا فکر کردی جوابتو نمیده ؟ فقط خدا جوابتو بده

عزیزم موشک جواب موشک من میدونم سنت کمه و نوجوانی حرفی که زدی بشدت وحشتناک بود و اصلا متقابل با حرف من نبود امیدوارم پدرو مادرت زندگی خوبی داشته باشن فحش ناموسیهم که دادی میذارم رو حساب نفهمیت و نشنیده میگیرم کتک نخوردن بچه های نسل جدید ... ماها درست تربیت میشدیم کتک نمیخواستیم جدیدیا میخوان