2777
2789

من تقریبا موقع چیدن میز یه دعوای بدی داشتم و حالم بد شد اون لحظه دیگه ول کردم رفتم ولی چند دقیقه بعد دوباره اومدم درست کردم ولی خوب دیگه اون ذوق قبلی رو نداشتم  

آدم خرافاتی نیستما ولی انقدر تو اینستا درباره اینجور چیزا دیدم الان استرس گرفتم سال بدی بشه 🥲🙄😂 

شما چیزی درباره این شنیدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کی دعوات شد عاسیسام 

حالا اینکه دعوا نکردی کاری ندارم

ولی خب سوال چالشی خوبیه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خب سین به چه معنیه ؟

تو رو خدا بحث شین سین راه ننداز 

یه روزی شاید شین بشه فعلا سین رو بچسب

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خانواده🤣🤣🤣

اوخی 🤣

بخاطر قمر در عقرب نحثی قالب میشه اکثرا حال ندارن حالشون بده و دعوا میشه.خودم دیروز دعوا داشتم.دیشب تصادف کردیم دیگه برنجو پول دادم به یه نفر بعد ۷ سین چیدم

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
تو رو خدا بحث شین سین راه ننداز یه روزی شاید شین بشه فعلا سین رو بچسب

هرچیزی یه معنی داره شما تصور میکنی مردم درقدیم الکی الکی راه افتادن گفتن عه بیایید سین بزاریم و یه عده دیگه گفتن قاف بزاریم؟

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡