2777
2789
عنوان

چجوری تبریک عید بگم بهش

184 بازدید | 20 پست

یه پسری هست ۴ ساله همو میشناسیم ولی رابطه مون کاری بود بعد حالا به تازگی به من ابراز علاقه کرده ولی چون اهل روابط دوستی و اینا نیستیم باهم دوست نیستیم ولی اون جدیه 

بعد یه مقدار هم مذهبی هست 

نمیدونم تبریک بگم نگم چی بگم؟ هر سال تبریک میگفتم ولی اون موقع فرق داشت 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار اون اول تبریک بفرسته بعد تو جوابش و بده،اول تو نفرستی که خیلی ضایس!!!

نه میدارم اپل خودش بفرسته فقط میخوام بدونم در جواب چی بگم 

زشت نمیشه؟ هر سال تبریک میکفتم فکر نکنه خودمو گرفتم مثلا

جوابت به ابراز علاقه اش مثبته؟ اگه قراره منفی باشه که نگی بهتره

ولی اگه هدف آشتایی بیشتر و اینا دارین رسمی تبریک بگو

حالا ببین چه متنی میفرسته اون موقع تصمیم بگیر،اگه از این متن اماده ها فرستاد تو هم مثل خودش باش دیگه ...

هر سال که متن فلسفی میفرسته 😂😂😂

پارسال کفته بود امیدوارم حال دلت متاثر از بیرون نباشه و حال بیرون متاثر از حال تو….دو ساعت فکر میکردم یعنی چی 😂😂😂

اره پس منتظر بمونم ببینم خودش چی میگه 

جوابت به ابراز علاقه اش مثبته؟ اگه قراره منفی باشه که نگی بهترهولی اگه هدف آشتایی بیشتر و اینا دارین ...

اره جوابم مثبته

ولی نمیخوام صمیمی هم باشم یا طوری باشم هم که انگار جوابم منفیه یه چیزی بین این دوتا