2777
2789

شوهرم دیوانست برای تک تک فامیلاش کادو خریده الان هم میگه میخام برم بگیرم 

مثلا برای بچه های فامیل یه دست یه دست لباس

برای خانوما شومیز 

سرصبحی انقد بحث کردم عصابم خورده

آخه پولدار نیستیم بگم اشکال نداره مستاجریم تا دیروز زنگ میزد سر نداری اینور اونور گریه میکرد میگه تو حسودی  

خدا منو بکش راحت شم

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

ما تاحالا تو خونواده همیچین چیزی نداشتیم 

فقط عمو مادربزرگ و عمه ها عیدی پول میزنن به کارت

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سمت ماهم اینجوره بزرگتر ها عیدی میدن

بگو خودت روت میش واس زنا رفتی شومیز خریدی مسخره خدابه دادت برسه بااین منگل

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اصلا نیازی نیست بخرین

وای اصلا حرف تو کلش نمیره 

یخچال ما کلا خالیه فریزر ش خالی چند روزداریم تخم مرغ میزنم میخوریم 

امروز آنقدر روسرش داد زدم میگه پرش می‌کنه 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
وای اصلا حرف تو کلش نمیره یخچال ما کلا خالیه فریزر ش خالی چند روزداریم تخم مرغ میزنم میخوریم امروز آ ...

یخچال خالی رفته شومیز خربده برای زنای فامیل والا بندازش دور ، گر چه شوهر خل و چله منم از این گوها زیاد خورده ولی بگیر جرش بده سومیزا رو بردار مال خودت اگه زورت می رسه عابرو ریزی کن بلکه ادم بشه

یخچال خالی رفته شومیز خربده برای زنای فامیل والا بندازش دور ، گر چه شوهر خل و چله منم از این گوها زی ...

دیگه آنقدر داد بیداد کردم خسته ام کرده 

اصلا تو خانواده و فامیل شوند  عیدی رسم نیست حتی پدرش به بچه ام عیدی نمیده 

کلا یه ذره پول داشته باشه از خود بی خود میشه 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
اگه شومیز به تو نمیده ی قیچی بردار جلو چشمش قیچی کن فقط تنبیه میخواد

من لباس خودم گرفتم ببین اگه پولدار بودیم اصلا برام مهم نبود من فکر فردای خودمونم

خدایا شکرت ♥️♥️♥️