2777
2789
شاید شوهر خودش طلافروش بوده😂😂

ن بابا اتفاقا منم همین فکر مردم شوهرش کاسب بازاری بود احمق هرچی میگفتم نمیفهمید بعد ب من می‌گفت شما یا نمیفهمی یا خودتو زدی ب نفهمی🤣🤣🤣 

میگفت واییی من از یه طلافروش پرسیدم گفت پول ندارم گوشت بخرم ببرم خونم طفلیا از همه مشاغل بدبخت تر شدن گفتم یه شبه حد اقلللل یه میلیارد بیشتر رفته رو سرمایش ن چی داری میگی 

😂 😂 🤣 کلا نفهم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفت طلا فروشا ماشین ندارن؟؟؟؟😂😂😂😂از طلا فروش پولدارتر وجود داره مگه؟😂😂

وای بابا اوسکول بود زنه میگفت طلا فروش هم آدم قشر متوسط جامعه طفلیا خیلی ندارن🤣🤣🤣حیف تاپیکه ترکید تگت میکردم ببینی 

طلا فروشا فروشم نداشته باشن ک همیشه دارن، با بالاتر رفتن قیمت طلا سرمایشون زیاد میشه هیچی هم نفروشن ...

دقیقا همینو هرچی بهش میگفتم نمیفهمید همش میگفت قبلا فروش داشتن الان ندارن گفتم اتفاقا بیشتر هم شده قدیم مردم برای استفاده میخریدن الان برا سرمایه گذاری کلا نفهم بود 😂😂😂

هیچی البته عقدم و قطع رابطه

مگه‌میشه؟؟چرا؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

قرار نیست جشن بگیریم چون اذییت میکردن شوهرم خواست خطمو عوض کردم

زهرا بعد تو دلت نمیمونه عروسی نگرفتی 

منم عین تو ام قطع رابطه کردم ولی عروسی تو دلمه از طرفی اصلا دلم نمیخواد ریختش نم ببینم 

هفت سین واجیل میوه شیرینی  چندتا مانتو شومیز و ست  لباس تابستونی خونه دوتا کیف  کفش

و یه زنجیر خیلی نازک 😐موندم خوشحال باشم یا ناراحت تو تاپیکا همه دستبند و چندتا النگو گرفتن واس من یه زنجیر ک چندبار بندازی از نازکی پاره میشه بااینکه میدونم توان مالیشون میرسید یه تیکه طلای بهتر بگیرن 🫤

زهرا بعد تو دلت نمیمونه عروسی نگرفتی منم عین تو ام قطع رابطه کردم ولی عروسی تو دلمه از طرفی اصلا دلم ...

نه عزیزم 

من حتی جشن عقدم نگرفتم 

درعوض لباس می‌پوشم میریم عکاسی من اصلا دلم خوش نیست به خانواده ی شوهرم از اونورم اقوام یکی از یکی سمی تر و بی ذات 

همه اذییتم کردن 

فک کن سره عقد کردنم حتی زن داداشم فوضولی میکرد تازه اون موقع هم زن داداشم نبود دوست دخترش بود داداشم بدون اینکه به من بگه آورده بودش بعد سره مهریه ی من با خانواده شوهرم چونه میزد خودشو کرده بود بزرگ جمع هر کی از راه رسید یه زری زد از وقتی عقد کردیم دیگه جرات نکردن بهم بگن بالای چشمت ابرو هست 

از شوهرم خیلی میترسن 🤭

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

فوحش دادن بی دلیل؟ اینجور متوجه شدم از کامنتات

اره مادر شوهرم چون راضی نبود و میخواست بهم بخوره هر دقیقه زنگ میزد فوحش میداد

بعد می‌رفت به شوهرم می‌گفت نامزدت تربیت نداره و آداب معاشرت بلد نیست و خیلی حرفای ناجور دیگه مخصوصا وقتی فهمیده بود ما باهم دوست بودیم خیلی فوحش میداد 

دوست داشت خودش واسه شوهرم زن بگیره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

نه عزیزم من حتی جشن عقدم نگرفتم درعوض لباس می‌پوشم میریم عکاسی من اصلا دلم خوش نیست به خانواده ی شوه ...

دقیقا منم شرایطم عین توعه

خیلی اذیتم کردن الان با همشون قطع رابطم

من فقط از خوبی هایی کردم و احترام گذاشتنم میسوزم حرصم میگیره یادم میاد میگم چقدر احمق بودم ا ما تیکه مینداختن و توهین میکردن علنا من باز احترام میذاشتم

متم میخوام همین کارو کنم اومدم سر زندگی میدونی هم عروسی میخوام از نمیخوام چون ن سمت خودم آدم هستن همشون سمی هم از خانواده شوهرم بدم میادد