2777
2789
عزیزم‌مبارکت باشه ب خوشی

ممنونمم عزیزمم❤️

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ سالللل یا حسین البته کاری ب اعتقادات ندارما من ۱۹ سالمه ولی ب ازدواج فکر میکنم زله ترک میشم😂😂

فکر کردم متاهلی این تاپیک رو زدی😂💔 من کلا ازدواج رو دور از خودم میبینم نمیدونم چرا😂

بعد حالا دیروز تو تاپیکی یه احمقی میگفت طفلی طلا فروشا دیگه فروش ندارن یا این تورم هرچی میگفتم اتفاق ...

میگفتی فروش ندارن ؟ 

تو طلا فروشی غل غله ای بود ک بیا و ببین 😐🤣🤣🤣

خجالت کشیدم ۱ گرم خریدم .🤣🤣

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

میدونم خانم شمابچه سه سال رواذیت کن میادمیزنه توصورتت ک ازخودش دفاع کن دیگه ماک جای خوت داریم گفتم ا ...

قرار نیست جشن بگیریم بعدم چرا با آدمای سمی بهترین شب زندگیمو جشن بگیرم 

یه هزاری هم خرج نکردن و نمیکنن پس وقتی قرار نیست کاری کنن مجبور نیستم فوحش دادن کسیو تحمل کنم هر چند اگه قرار بود خرج هم کنن بازم تحمل نمی‌کردم و قطع رابطه میکردم آرامش خودم مهمتره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

عزیزم خدا حفظش کنه ن من مجردم کلی پرسیدم چون دایم میخاست برا خانمش ببره ی گردنبند از موی من نازک تر ...

حق دارید واقعا گرونه همون گردنبند۱۵ تومنی هم بگیری چون نازکه به دلش نمیشینه متاسفانه

خب به جاش براش مانتو شلوار کیف و کفش بگیرید

با هفت سین ساده

چزا اینقد سخت میگیره

میگفتی فروش ندارن ؟ تو طلا فروشی غل غله ای بود ک بیا و ببین 😐🤣🤣🤣خجالت کشیدم ۱ گرم خریدم .🤣🤣

هووو هرچی میگفتم نمی‌خواست بفهمه کلا در برابر فهمیدن مقاومت داشت بش گفتم شوهر خودت ممکنه ورشکست شه اما طلا فروش عمرا

بیا و ببین ک احمق چجوری سنگش نو به سینه میزد میگفت طلا فروشا سود ندارن همش با اسنپ میرن اینور اونور ی ماشین ندارن طفلی ها🤣🤣🤣

هووو هرچی میگفتم نمی‌خواست بفهمه کلا در برابر فهمیدن مقاومت داشت بش گفتم شوهر خودت ممکنه ورشکست شه ا ...

نبابا طلا فروشیا شلوغااا😐🤣🤣

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦