2777
2789
مادرشوهر من هر حرفیو میزنه بعد اخلاقشو جا انداخته که همه میگن وا شوخی کرده شوهرم ک بود ی جور رفتار م ...

اها خوب کردی پس

روانت در ارامشه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه دستبند طلا نامزدم گرفتخانوادش هیچی

مگه خانواده هم باید بگیرن؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوران عقد و سال اول بعد عروسی رسمه

خب رسمه ولی پسر میگیره دیگه

نمبشه هم پسر بگیره هم خانوادش که 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
دقیقا همینو هرچی بهش میگفتم نمیفهمید همش میگفت قبلا فروش داشتن الان ندارن گفتم اتفاقا بیشتر هم شده ق ...

دقیقااا قبلا طلا مصرفی و زینت بود از حدود سال ۹۷ ب بعد مردم پس اندازشون رو طلا میخریدن پول اضافه یعنی، الان طوری شده ک طرف از خرجای واجبش میزنه میره طلا میخره ب امید آینده یا خیلی ها زمین خونه یا ماشینشون رو میدن زلا میخرن واسه همین شلوغه اصلا تعجب نداره تو کامنتا میگن طرف مثلا ۳۰۰ میلیون النگو خریده بابا کل پس اندازشه واسه بی ارزش تر نشدن پولشونه

دقیقااا قبلا طلا مصرفی و زینت بود از حدود سال ۹۷ ب بعد مردم پس اندازشون رو طلا میخریدن پول اضافه یعن ...

ب عینه تو خیلی از تاپیکا دیدم طرف مثلا گفته مانتو میخوام چکار میرم ی سکه پارسیان مثلا صد سوتی میخرم. دیگه لذت خرید و رندگی از آدم‌گرفته شده همه چیزو با طلا مقایسه میکنن بازار طلاهای زیر گرم هم ک ب شدت گرفته

چه شجاعی چرا اذیتت می کنن یا خودت دوست نداری رفت وامد رو ؟

مادرشوهرم ادمیه تو فامیلش که باهمه خیلی مهربونه همه ام شدید چابلوسیشو میکنن

ولی من از اول جوابشو دادم .

اون‌چندباری ام ک اشتی کردم کارم گیر بوده😐😅

شوهرمم گف قط رابطه کن