2777
2789
عنوان

کم ناله کنین

1451 بازدید | 89 پست

تو این وضع مملکت، به جای خاله زنک بازی، به جای نالیدن از دست مادر شوهر و خواهر شوهر و دنبال حس ششم گشتن  و نالیدن از نبودن شوهر،

برو بینش اقتصادیتو ببر بالا

برو. در مورد نحوه درست سرمایه گذاری یاد بگیر

باورم نمیشه هنوز عده ای نمیدونن تو بورس ایران صندوق طلا وجود داره و میتونن اینجوری سرمایه گذاری کنن به جای خرید طلای فیزیکی با اجرت ۱۰ ۲۰ درصدی

باورم نمیشه پولشونو میزارن بانک تا ۲۰ درصد سود بگیرن بعد تو بورس صندوقای درآمد ثابت دارن سود سالیانه ۳۶ درصد رو تضمینی میدن

یکم بینش اقتصادیو ببرین بالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفانه در بحث بورس یک سابقه خیلییییی منفی وجود داره که خیلی ها با وجود اطلاع حاضر نیستن اقدم کنند. ترجیح میدن دست خودشون و اختیار با خودشون باشه تا یک عده دزد بلانسبت همه بورسی ها

عزیزم متاسفانه در بحث بورس یک سابقه خیلییییی منفی وجود داره که خیلی ها با وجود اطلاع حاضر نیستن اقدم ...

نه صندوق طلا، نه صندوق درامد ثابت، هیچ ربطی به بورس و صندوق های سهامی ندارن، فقط محل عرضشون بورسه

اخه اونایی که بینش اقتصادی دارن که تمام اموالشون رو تو بورس باختن

صندوق طلا و درآمد ثابت هیچ ربطی به صندوق سهامی تو بورس ندارن، برا همین میگم برو بینش اقتصادیتو ببر بالا

ببین حتی اگه سالی هزار درصد سود بده پولم رو تو بورس ایران نمیزارم 

من میدونم صندوق طلای بورسی وجود داره ولی چون اسم بورس ایران روشه نمیزارم 

پولمو میدم ده بیست درصد اجرتم میدم 

اصلا پولمو میدم ارز دیجیتال میخرم میدم ترامپ بخوره نه این شغالها 

مخالف ها ریپلای نکنن