2777
2789
عنوان

کم ناله کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 89 پست
تو یکی از کارگزاری ها باید ثبت نام کنی، ترجیح من کارگزاری مفید هست، ایزی تریدر اپلیکیشن این کارگزاری ...

اینو ثبت نامشو و کار کردن باهاشو دقیق یاد بده چجوریه.من اصلا متوجه نمیشم.یبار خواستم ارز دیجیتال یاد بگیرم سخت بود نتونستم.اینم مثل ارز دیجیتال؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۹۹ دانشجو کارشناسی بودم. وقتی دلار بیست تومن بود ده میلیون کل پولی بود که داشتم و یادمه فقط میشد باهاش یه لپتاپ یا گوشی خرید ولی من باهاش بیت کوین خریدم حتی وقتی بیت کوین ریخت و همه رفتن تو ضررم من نگه داشتم و نفروختم الان شده 400 تومن. اما هیچوقت به هیچکس مستقیم توصیه نکردم پولشو بیاره تو این بازار چون ریسکش خیلی زیاده و هر لحطه ممکنه کل سرمایه از بین بره و مدیون بقیه بشم.

من چی بگم به کسی که اخه فرق سهام بورسی با صندوق طلا رو نمیدونه عزیز من، عشق من من چی بگم

من خودم مثلا لیسانس حسابداریم ولی بیکار.حتی نمیدونم بورس چیه.ولی خیلی دوسدارم این صندوقی ک شما میگی رو یاد بگیرم یه کار مفید بکنم.خواستم ارز دیجیتال یاد بگیرم ذهنم نکشید نتونستم.اینو چجوری یاد بگیرم 

منظورم ۵۰۰ هزار تومن بود نه میلیونمنم فوق لیسانس برق قدرت دارم کارمند شرکت توزیع برق منطقه ای هستم

خب ماشالله درآمدت خوبه 

همکار پدرم هستیا

مجرد باشی میتونی حسابی پس انداز کنی

میدونم منظورت چیه 

ولی در کل خیلی خیلی اوضاع بده

اینو ثبت نامشو و کار کردن باهاشو دقیق یاد بده چجوریه.من اصلا متوجه نمیشم.یبار خواستم ارز دیجیتال یاد ...

نه خیلی راحتتره فقط یه کد بورسی میخواد برای اونم تو نت سرج بزن اپلیکیشن ایزی تریدر کارگزاری مفید، فقط از بازار یا مایکت دانلود کن که معتبر باشه، بعد اونجا برو داخلش اطلاعاتتو بزن، اصلا چون به بورس وصله اطلاعاتتو بزنی اون شماره حسابت که به سهام عدالتت وصله رو میاره داخل اپلیکیشن، بعد کد بورسی  درخواست بده تو اپلیکیشن، للان چون تعطیله ۵ فروردین کد بورسیت میاد، بعد میتونی صندوق طلا بخری

من خودم مثلا لیسانس حسابداریم ولی بیکار.حتی نمیدونم بورس چیه.ولی خیلی دوسدارم این صندوقی ک شما میگی ...

این به سختی ارز دیجیتال نیس اصلا

تو تلگرام ام یه سرچ بزن سهامداران صندوق های طلا

یه گروه تلگرامیه توش حتی سیگنال بهت میده کی صندوق طلا بخری کی بفروشی

ازش استفاده کن

سال ۹۹ دانشجو کارشناسی بودم. وقتی دلار بیست تومن بود ده میلیون کل پولی بود که داشتم و یادمه فقط میشد ...

بله ارز دیجیتال همینه

ولی توصیه به خرید طلا فک نکنم کسی رو بدبخت کنه

باز شما علمشو داری سر از ارز دیجیتال در میاری شما میتونی گلیمتو از آب بکشی بیرونالبته که من کاری به ...

عزیزم میشه بگی کدوم صندوق طلا خوبه؟

من عیار و طلا دارم

دنبال صندوق طلاهای خوبم