2777
2789
عنوان

کم ناله کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 89 پست

حتی اون صندوق که میگی ۳۶درصد ۲۶درصد بیشتر نمیدن ولی همین طلا حدو ۱۲۰ درصد افزایش داشته کلا تورم امسال حدود صددر صد بود 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صندوق طلا و درآمد ثابت هیچ ربطی به صندوق سهامی تو بورس ندارن، برا همین میگم برو بینش اقتصادیتو ببر ب ...

خب تو بگو بینش اقتصادیمون بره بالا اقتصاد دان

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
تبلیغ عنی بود

تبلیغ چی؟ سهامدار صندوق طلام مگه من تبلیغ کنم

دل ادم به رحم میاد طرف میگه ۲۰ میلیون ۳۰ میلیون پول دارم نمیدونم کجا سرمایه گذاری کنم

بس کنین خاله زنک بازی رو

خب شما که تحقیق کردی نتیجه رو به ما بگو

نتیجه این که من سال ۴۰۰ با ۵۰ میلیون شروع کردم

الان یک کوییک دارم و همین الان ۱۴۳ میلیون داخل صندوق سرمایم هس اینه قدرت صندوق طلا

فیروزا سود موثر سالیانشو برد روی ۳۶ درصد

صندوش معتبر ه من نگین بانک رفاه دارم ۲۶ میده ولی حتی اگر ۳۶ میداد باز کلی ضرره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

صندوش معتبر ه من نگین بانک رفاه دارم ۲۶ میده ولی حتی اگر ۳۶ میداد باز کلی ضرره

در مورد اعتبار این صندوقا، همونقور که به بانک اعتماد داری اینام همونن، چون زیر نظر سازمان بورس ایرانن، زیر نظر بانک مرکزی ان

یه جور دیگه بگم، هر چقد به بانکا اعتقاد داری اینام همونن فرقی ندارن

نتیجه این که من سال ۴۰۰ با ۵۰ میلیون شروع کردمالان یک کوییک دارم و همین الان ۱۴۳ میلیون داخل صندوق س ...

اخه انقدر ادما پول تو بورس گذاشتن و نتیجه عکس گرفتن همه چشمشون ترسیده من خودمم پولم رو میبرم میدم طلا میخرم به نظر خودم بهتره

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
ببین حتی اگه سالی هزار درصد سود بده پولم رو تو بورس ایران نمیزارم من میدونم صندوق طلای بورسی وجود دا ...

باز شما علمشو داری سر از ارز دیجیتال در میاری شما میتونی گلیمتو از آب بکشی بیرون

البته که من کاری به بورس ایران ندارم من حرفم روی صندوق طلاست، وقتی من دارم سالی ۱۳۰ ۱۴۰ درصد سود میکنم چرا دس بکشم از صندوق طلا

اخه انقدر ادما پول تو بورس گذاشتن و نتیجه عکس گرفتن همه چشمشون ترسیده من خودمم پولم رو میبرم میدم طل ...

من باز میگم اینا فقط محل عرضشون تو بورسه هیچ ربطی به سهام بورسی ندارن شما باز حرف خودتو میزنی که

اینا فقط و فقط و فقط وفقط و فقط و فقط محل عرضشون تو بورسه هیچ ربطی به بورس ندارن و با قیمت طلا بالا پایین میشن