2777
2789
عنوان

کم ناله کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد اعتبار این صندوقا، همونقور که به بانک اعتماد داری اینام همونن، چون زیر نظر سازمان بورس ایران ...

شما واقعیت رو ببیند افزایش طلا و ارز امسال دیگه خیلی تصنویی حاکمیت حمایت میکنه و تنها کاری که کرده یه وزیر رو کنار گذاشته ولی در عمل هیچ برخوردی نمیکنه و یه جورایی حمایت میکنه با بالا بردن ارز و سکه دولتی من خودم کاسبم تو مغازه خودم هم میتونم سرمایه کنم و اون پولی که گذاشتم صنوق چون روز شماره و هر روز میتونم در بیارم گذاشتم ونیازهای غیر پیش بینی شده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ببین اینا خریدشون به چه صورته؟؟

تو یکی از کارگزاری ها باید ثبت نام کنی، ترجیح من کارگزاری مفید هست، ایزی تریدر اپلیکیشن این کارگزاریه، نصب میکنی درخواست کد بورسی میکنی، بعد کد بورسیت که اومد میتونی صندوق طلا بخری

صندوق های طلا الان زیاد شدن، مهم تریناشون اسمشون اینه:

عیار، کهربا، گنج، طلا، 

بقیشون هم اینان : قیراط، مثقال، درخشان، زرفام، زر، زمرد، گلدیس، زروان، آتش، درخشان، لیان، امرالد، ناب، نفیس، جواهر، گوهر

در مورد اعتبار این صندوقا، همونقور که به بانک اعتماد داری اینام همونن، چون زیر نظر سازمان بورس ایران ...

دیگه هیشکی به بانکام اعتماد نداره، اینقدر که فقط پول ملتو بالا میکشن و مثلا ایران مال میسازن

طلا بخرم یا اصلاح مسده

الان طلا گرفتن ریسکیه معلوم نیس بره بالا یا بیاد پایین، ولی هر پایین اومدنی با این وضع فقط فرصت خریده، یعنی منتطر نباش طلا بشه گرمی ۶ تومن

همین که ۵۰۰ ۶۰۰ تومن ریخت برو بخر 

تو مملکتی که اقتصاد نیست چه بینش اقتصادی ؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

دیگه هیشکی به بانکام اعتماد نداره، اینقدر که فقط پول ملتو بالا میکشن و مثلا ایران مال میسازن

دوستمم دو سال پیش همینو میگفت، انقد سود کرد تو صندوقای طلا الان ماشینشو مدیون منه