2777
2789
عنوان

کسی از تحلیل طلا چیزی میدونه

300 بازدید | 16 پست

من یه ۷۰ ت وام گرفتم میخوام طلابخرم ک شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم طلا ۸ و خورده شده. حالا نمیدونم چیکار کنم؟ نخرم پولم بی ارزش میشه 

لطفا لایک نکنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگیر ب نظرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ممکنه امشبم بخوابی فردا بشه گرمی ۹ میلیون 

دیگه همه چی ترمز برید 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
انحلال یعنی چی؟میگن بانک اینده میخواد منحل بشه....

ن جدی

من مامانم رفت پول گذاشت اینده برا گرفتن وام

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ن جدیمن مامانم رفت پول گذاشت اینده برا گرفتن وام

منم تو گوگل خوندم ...فکرکنم معلوم نیست چیزی

اگر بخوان منحل کنن اعلام میکنن مردم پولشون بردارن 

بازم تحقیق کنید

چندوقته پول گذاشتین؟چقد  وام میدن؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

منم تو گوگل خوندم ...فکرکنم معلوم نیست چیزیاگر بخوان منحل کنن اعلام میکنن مردم پولشون بردارن بازم تح ...

ای خدا

چ وضیعه اخه

حدود ۳۵۰ فعلا گذاشته نزدیک ۱۵۰ اینا وام میده اگ اشتباه نکنم

س ماهه

ای خداچ وضیعه اخهحدود ۳۵۰ فعلا گذاشته نزدیک ۱۵۰ اینا وام میده اگ اشتباه نکنمس ماهه

عزیزم نگران نشو تو گوگل نوشته شاید شایعه هست

وگرنه پشتیانی دارن اصلا نگران نشو

ولی از جای مطمئنی تحقیق کن🌹🌹🌹

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...