2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 70 پست

یهو جیغ کشید بسع بسع

دروغ گو کثافت فک کردی نمیدونم چهارساله سوراخی نمونده ک توش نرفته باشی

دیدی دیگ نمیشه قایم کنی ریختی بیرون

اون قرصای داخل کشو پاتختیتو فک کردی ندیدم

همش خودتو تقویت میکردی همش قرصودارو ک بچه دار بشی

اگ میشد تاحالا شده بود

کم عمر وجوانی پسرمو خراب کردی؟

مگ پسرم مشکلی داره ک توی ب درد نخورو نگه داره تازه واسه خاااانوم بچه هم امادشو بیاریم خدمتش

غلط میکنی باهفت جدوابادت

پسرم چشه

میرم دختر میگیرم براش عین پنجه ی افتاب

نرسیده ۳/۴تا کاکل زری ردیف کنه براش

بچم ۳۱ سالشه.تازه بشینه ومنتظر بمونه ک خانوم بره بامردای غریبه لاس بزنه ک مثلا کار میکنم

بعد پول دربیاره وباهزار منت خرج عیب خودش کنه بعد بچه ای تحویل بدن ک معلوم نشه مامانش کدوم ه رزه ی بوده؟

بسه

بسه وقتو تلف نکن

پاشو این تیروتخته هاتو جمع کن وزنگ بزن اون مامان بابای خیرندیده ات ک دختر ناقصشونو قالبمون کردن بگو بیان ببرنت

توهم‌مث بچه ی ادم بیا دادگاه طلاق توافقی کنین تموم شه بره ی کارش

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

مسخرشو درنیاری بری دنبال مهریه وایناها

اولا تومارو فریب دادی

دوما نازایی همه جا آبروتو میبرم دیگ کسی تفم توروت نمیندازه

سوما خرجایی ک تواین ۴سال کردیمتم ازت میگیرم

اما مث بچه ی ادم بیایو تمومش کنی میسپارمت ب ابولفضل العباس ک خودش جوابتو بده ک خون ب جیگر بچه ی من کردی

جرقه ی بعدی تو ذهنم زده شد

منی ک اونقد مغرور بودم ک درمقابل اینهمه تحقیر وتوهین سکوت نکنم

آروم شروع کردم ب گریه کردن

گفتم مامان جان میدونم میدونم براتون سخته شاید زمان بره

ولی خواهش میکنم زندگی منو ازهم نپاشید

خواهش میکنم بزارین من پیش علی بمونم قول میدم خرج درمانمو از بابام بگیرم چون شما مخالفین سر کارم نمیرم

من عاشق علی ام من دوسش دارم

ببماری لاعلاج نیس ک ب کسی نمیگیم

ی مدت میشینم توخونه بگین عروسمون حاملس ی دوقلو کاشت میکنیم اصلا هردو پسر

میشینم بزرگشون میکنم

اصلا کنیزی شمارو میکنم

ببخشید اگ تاحالا ناراحتتون کردم

اما منو از زندگیم بیرون نکنید

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااینکه حس میکردم مادرشوهرم‌حس قدرت وخوشی بهش دست داده

گفت نهه جونم خودتو ب موش مردگی نزن ما اصلا زن ناقص نگه نمیداریم حتی اگ نازا نبودی وسرطانم داشتی باز طلاقت میدادیم

پسر دردونه ی من نمیتونه ک بشینه مریض داری بکنه

اون جوونه باید جوونی بکنه خوش بگذرونه زندگی کنه

ی زن کامل میخواد نه تورو

این ننه من غریبم بازیاتم تموم کن تواگ زن بساز بودی بچه میووردی

گفتم مامان جان دست من ک نیس سرنوشتمون این بوده خواهش میکنم لطفا شما بزرگتری کن

گذشت کن

میشم همونی ک شما میخواین

فقط بزارین بمونم

آبروم توفامیل میره من اگ طلاق بگیرم

دشمن شاد میشم

لطفا و....

گفت تو اگ ازاولم همونی میشدی ک من میخوام اگ اجاقت کور بود بازم جات خونه ی بابات بود پس دیگ حرف نزن وفلان

دیگ چیزی نگفتمو رفتم تواتاق خواب ونشستم باز ب مرور خاطراتم تواین خونه

چند ساعت بعد قوم الظالمین همشون اومدن بالا

ومنی ک حتی صبحونه نخورده بودم سرگیجه گرفته بودم

باخودم فک میکردم واقعا این همون علیه؟همونی ک ۴سال بامن سرشو رویه بالش گذاشت؟حتی صبر نکرد صبحونه بخوریمو زود رفت گذاشت

کف دست خونوادش؟

مگه بهم قول نداده بود ک حرفای خونمون جایی درز نکنه

باز چرا بدقولی کرد

نتونست دو روز عیب زنشو بپوشونه

ک باز در اتاق خواب باز شد

هر ۴تاشون باهم اومده بودن

مث همیشه پشت هم بودن

سمیرا شروع کننده بود

پاشو دیگ خانم خانما

پاشو جمع کنیم ات اشغالاتو

برو ازاین خونه

من هی ب مامان گفتم مامان جان خواهرشوهرمنم عروسیش باداداش علی چن ماه فرقشون بود

ماااشالله پسر اون الان ۳ سالشه

اما داداش بیچاره ی من اندر خم یه کوچه اس

مونا ک از همشون یکم بهتر بود اومد نشست رو تخت کنارم

ببین ریحان

ما اومدیم کمکت ک وسایلاتو جمع کنی هرچه زودتر بری بهتره

داداشم زودتر عروسی میکنه بچش بدنیا میاد بابا میبینتش

میدونی ک بابا مریضه دوس داریم پسر داداشو ببینه

گفتم مونا هیچ وقت تواین ۴سال نیومدین کمکم

سکوت کرد وگفت

ببین ریحان همه چی تموم شده

من نمیخوام روز آخر خاطره ی بدی ازاینجا توذهنت حک بشه

خودت شاهدی من هیچ وقت بد زندگی تووداداشو نخواستم

اکثرا طرف توبودمو با مامان سرتو بحث میکردم

اما واقعا الان نمیتونم

ما ۴ تا یه داداش ک بیشتر نداریم

ما ۴ تا یه داداش ک بیشتر نداریم

لطفا بیا وزود تموم کن سن داداش داره میره بالا

باز رفتم تو جلد مظلومیت وبغلش کردم

گفتم تو مث خواهرمی حساب تو ازاون ۳تا جداس

خواهش میکنم مونا نزار زندگیم از هم بپاشه

توقانعشون کن ک بچه ی رحم اجاره همون بچه داداشته

البته دکتر گفت ممکنه با تخمک اهدایی خودتم باردار بشی

فقط یکم زمانبره

مگه شما ژن داداشتونو نمیخواین

خب بچه بچه ی داداشتون میشه دیگ فقط از من نیس

خواهش میکنم

کل هزینشم بامن

لطفا نزار منو بیرون کنن

من عاشق علی ام من دوسش دارم و...مونا چشاش پر شد گفت قربونت برم داداشم دوست داشت الان پایین میگفت ک میخوام نگهش دارم ی زن دیگ بگیرم مامان قبول نکرد گفت پول اضافه داری دوتا زن نگه داری همون یکی بسته

گفتم مونا مونا خواهش توروخدا نزار تو نزار همینجوری هق هق میکردمو میگفتم من علیو دوس دارم

من زندگیمو دوس دارم

مگه ن اینکه زن وشوهر باید تو سختی وخوشی پشت هم باشن پس چرا علی نیس

بگو منم نگه داره اجازه میدم زن بگیره بغلش کرده بودم مونارو ومث ابر بهار اشک می ریختم

خودمم ب عقل خودم شک کرده بودم

واینک چقد خوب میتونستم بازیگری کنم

باید بعداز این اتفاقات حتما یه تست بازیگری میدادم

مونا گفت مامان قبول نمیکنه ریحان جان

میدونی ک خونه هردو طبقش بنام مامانه

اینجا اگ زن بیارن

داداش باید برات اجاره کنه

اجاره خونه ی تو خرج تو

خرج زن وبچش

نمی رسونه

برو دنبال زندگیت بدو دنبال آیندت

درست ک خوب بود چقد التماس داداشو کردی بزاره بری دانشگاه برو دانشگاه

شاغل شو

شاید یکی هم باشه تورو همینجوری ک هستی بپذیره

یهو سارا یه هه گفت اره سالماشو گرفته بودن مونده بود ناقصاس

خب اگ مرثیه وتعذیه ات تموم شد

پاشو این چنتا ات واشغالتو جمع کنیم تا داداش سرکار نرفته بار بزنیم بری

تودلم گفتم این اخرشه

بازم به هر ۴تاشون التماس کردمو حلالیت خواستم ولی زیر بار نرفتن ک نرفتن

شروع کردن ب جمع وجور کردنه وسیله هام

داشت خنده ام میگرفت دقیقا مث فیلما ورمانا شده بودم

تو یه نصف روز زندگیم الکی داشت از دستم می رفت ومن نمیتونستم اینهمه اتفاقات رو هضم کنم

دیدم نه فایده نداره

اون ۴تا تن تن داشتن فرشارو جمع میکردن یکی داشت پرده هامو درمیاورد و یکیو فرستاده بودن دنبال کارتن های وسیله هام توی انباری

باهمون سرگیجه وضعفی ک از نخوردن شام وصبحانه وحالا ناهار داشتم پاشدم ورفتم طبقه پایین

بله جلسه ۳ نفره برگزار شده بود پشت درهای بسته

بالاخره علی درو باز کرد

چشماش افتاد تو چشام وباحالت ناراحتی نگام کرد

منه احمق آره منه احمق باز دلم براش لرزید اخه من یهههه عالمه خاطره ی خوب ازش داشتم

غرور لعنتیه همیشگیم از دیروز زیر پاهام بود

خواستم خودمو مطمئن ترکنم

گفتم رسمش این بود بی معرفت؟یه نصف روز نتونستی راز وعیب زنتو نگه داری؟؟ چی میشد یکم کوتاه میومدی

تحملم میکردی

خب تخمک اهدایی میگرفتیم

من شاید میتونستم باردار بشم

دکتر گفت فقط تخمکات بدن ممکنه خودتم بتونی باردار بشی

یعنی این ۴سال ارزش یه سال دیگ صبر کردن نداشت؟اصلا ی سال چرا

چن ماه

چن ماه میزاشتی درمانو ادامه میدادیم بعد

گفت ببین ریحان من میخوام بچه ام از خودمو زنم باشه قبلا هم بهت گفتم هیچ جوره تو کتم نمیره بچه یکی دیگ رو بزرگ کنم

حتی اگ خودتم باردار بشی اون بچه مال تو نیس من چ بدونم مادرش کیه

گفتم از ادم مطمعن میگیریم

از فامیل از دوست واشنا از کسی ک سالم باشه خوب باشه مومن باشه

گفت نمیخوام اینجوری بچه دار بشم

ریحان من دوستت دارم ولی باورکن بچه خط قرمز منه

منو ببخش

نمیتونم طلاقت بدم ب دلم نیس

ولی واقعا نمیتونم تااخر عمرم خرج ۲تاخانواده رو بدم وتورو اسیر خودم بکنم ابجی مونا میگ شاید یکی دیگ ی جای دیگ بتونه تورو همینجوری خوشبختت کنه

برام سخته ولی باید قبول کنم ک ما قسمت هم نبودیم

دیشب داشتم دیوونه میشدم میدونی ک چقد عاشقتم ولی من ۴سال ب پات نشستمو نذاشتم کسی بگ بالا چشت ابروعع

هربار بچه های خواهرامو دیدم دیوونه شدمو ب روم نیاوردم

کافیه ریحان

من ۳۱ سالمه همینجوریشم بچم یه عالمه تفاوت سنی باهام داره

من میخوام باهاش برم فوتبال

استخر

دانشگاه رفتنشو ببینم

دومادش کنم

خودم نوه دار بشم

برکت عمرا رفته میترسم بابام بره وپسرمنو نبینه

باید هردومون با قلبامون بجنگیم سکوت کردمو

وارد خونه شدم

پدرومادرشوهرم داشتن سرمن بحث میکردن

رفتم نشستم بغل پدرش وحال واحوال کردمو پرسه ی التماس وحرفامو ب اونم گفتم

باز مادرشوهرم بایه حالت منطقی ک انگار طرف منه وبخاطر من حرف میزنه

گفت ببین اگ ی زن دیگ بیاد خوره میفته رو مغزت چی میگن اهان ام اس میگیری

بچه هاشو میبینی دیوونه میشی

جنگ اول به از صلح اخر

توهم مث دختر من پاشو خودت جمع کن با دل خوش برو ک حرفی نمونه

بالاخره جهاز من جمع شد وفرداش رفتیم تو پرسه طلاق

همونجوری ک گفتن مهریمو بخشیدم ودرخواست طلاق توافقی کردیم

بخشیدن مهریه ام دلیل داشت اونم این بود ک نمیخواستم حتی هزارتومن ازاونا توزندگیم باشه

تاروز دادگاه سکوت کردمو هیچ کاری نکردم

همش سمانه زنگ میزد گریه میکرد میگف گ و ه خوردم ک این پیشنهادو بهت دادم

غلط کردم

خواهش میکنم برو حقیقتو بگو

اگ طلاق بگیری خودمو نمیبخشم

اما من اروم بودم

میگفتم سمانه چشمو باز کردی

اون قصه ای ک خونده بودی داره منو نجات میده

راحت وبی دردسر

تااینکه چون وکیل گرفته بودیم چن هفته بعد قرار محضر گذاشتن برای ثبت طلاق

پدرومادرم خیلی غصه میخوردن

دقیقا ازروزی ک خودم بایه چمدون وجهیزیه ام اومد خونشون خون گریه میکردن ولی من نه

من اروم بودم

گفتن چیشده گفتم میخوایم طلاق بگیریم

طلاقم میدن چون من بچه دار نمیشم

اما ب هیچکس نگید

بگید تفاهم نداشتن ودخترمن میخواد طلاق بگیره

ولی اونا همچنان نذرونیاز میکردن ک برگردم سر زندگیم وحتی ازهمه قایم کرده بودن ک من خونشونم

اونهمه جهازو جوری اوردنو چپوندن تو زیرزمین ک خودمم نفهمیدم چ برسه همسایه ها

بالاخره

وکیل گفت نیازی ب حضورتون نیس اما

اگ میخواین هردوتون برای ثبت امضا وطلاق بیاین دفترخونه

صبح زود بیدار شدم

دوش گرفتم

ارایش کردم

بهترین لباسامو پوشیدم

عطرو خالی کردم روی خودم

وبدون اینکه خانوادم بدونن

رفتم دفترخونه

مادرشوهرمو علی هم اومده بودن

بله حس خوشحالی مادرشوهرمو احساس میکردم

ولی ب روی خودم نیاوردم

علی واقعا ناراحت بود

اما ناراحتیش ب چ دردم میخورد