2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 70 پست
واقعا ارزش تایپ کردنشو داشت؟من دوس دارم رمان بنویسمداستان بنویسمولی نمیدونم همش حس میکتم قلمم خوب نی ...

این الان واقعی بود یا تخیل؟ 

اره اره خیلی خوب بود عین این رمان هایی ک معمولا تینیجر ها جذبش میشن بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من اگ جات بودم همون اول ک اومدن بالاسرم میشستم میزاشتم شون کنار خیلی صبر داری و زرنگی اگ اون موق ...

عزیزم این اتفاق کاملا برای من اتفاق نیفتاده

من نصفش اتفاق افتاد ک خیلی زود همسرم چجوری بگم جلوشو گرفت

من خودم این داستانو نوشتمو ادامه دادم‌تانظرات رو بدونم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
این الان واقعی بود یا تخیل؟ اره اره خیلی خوب بود عین این رمان هایی ک معمولا تینیجر ها جذبش میشن بود

عزیزم یجاهاییش برام اتفاق افتاده بود بقیشو اضافه کردم تا داستان بشه

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بچه ها نصف این داستانو اونروز من از ۱۲ شب تا نزدیکای سحر حدود ۲ساعت تایپ کردمو توتاپیک قبلیم هستنصفش ...

ممنون عزیزم، منتها خیلی فضایی بود مخصوصا اون قسمت واکنش علی و خانواده اش با اون سرعت نور

بچه ها نصف این داستانو اونروز من از ۱۲ شب تا نزدیکای سحر حدود ۲ساعت تایپ کردمو توتاپیک قبلیم هستنصفش ...

ننه قمر جان .داستانتون قشنگ ب. قلمتون روان بود .دوست داشتم .

منم به نوشتن علاقه دارم و تو تاپیکم داستان زندگیم رو نوشتم .

زندگی من پر چالش بوده .منم مثل شما زندگیم با چالشایی روبه رو بود .و البته ادامه رو ننوشتم چون دیده نشدم ☹