2777
2789
عنوان

کسی بوده دخترباردارباشه واونو نخادبعدعاشقش بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 48 پست

ی چیزی بگم عزیزم ؟ 

من دخترم 

و دخترا خیلی نکته بینن مطمن باشین در آینده اگه دوسش نداشته باشین متوجه میشن 

خونوادم منو می خواستن اما بابام پسر دوسته و می تونم بگم هیچ وقت از سمت بابام بهم محبتی نشده و چقدر تروما چقدر کمبود محبت .....

کاش خدا دخترو به کسی می داد که ارزوشه 

ترکمنم💚❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای برعکس همه ای اولین باره میبینم همجنس میخوان ب نظرم هر مادری ی دختر و می‌خواد خدارشکر کن

من خبلی بدبختم 

دخترمم مثل خودم میشه یعنی

دختر غمگین چه به موی بلند

من خیلی بدبختم ذره ای محبت ندیدم نه از مادر نه پدربااین حال داغون چطور حامی یه دخترظریف باشم

خودت پایان دهنده این سیکل معیوب باش قرار نیست ما سینه به سینه اشتباهات پدرمارامونو تحویل نسل بعد بدیم

فرقی نداره پسرم محبت نبینه اسیب میبینه! 

جالبه بنظرم بچه ها نباید این مساله رو‌بدونن

اره دقیقا:( از اون موقع که فهمیدم از خودم متنفر شدم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من

عین تو 

ی پسر داشتم منتظر دومی بودم که پسر شه هم جنس باشن

ولی دختر شد

ولی الان انقد ماهه میمیرم براش

ناز ناز

اصلا درک نمیکنم چرا تو بارداری نگران بودم

حتی فک کنم تایپیک هم زدم براش

ی چیزی بگم عزیزم ؟ من دخترم و دخترا خیلی نکته بینن مطمن باشین در آینده اگه دوسش نداشته باشین متوجه م ...

اره کاش دخترا جایی برن که منتظرشونن ..

منعین تو ی پسر داشتم منتظر دومی بودم که پسر شه هم جنس باشنولی دختر شدولی الان انقد ماهه میمیرم براشن ...

برا ارامش منم دعا کن 

خدا بچهاتو برات نگه داره