2777
2789
عنوان

ترس از زایمان

239 بازدید | 32 پست

مادرا سلام من هرچی دارم به زایمان نزدیک میشم بیشتر وحشت دارم و حالم بدتر میشه از استرس،تجربه هاتوبگید،دکترم میگه طبیعی بیار بدنت میتونه ولی من حتی از سزارین هم میترسم نمیدونم چکار کنم.سزارین هم هر بیمارستانی انجام نمیده منظورم خصوصی نه دولتی ،خیلی هم گرونن چکار کنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین کردم دو بار ..کاش طبیعی می آوردم

شما هم مثل مامان من کمردرد گرفتین موندگار شد؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم این ترس طبیعیه مخصوصا اگر شکم اول باشه اصلا بهش فکر نکن فقط ب نینی فکر کن استرس خودش سمه 

دیگه قدیم نیس ک طبیعی درد داشته باشه پمپ درد و زایمان در آب و بیحسی از کمر ک فک کنم بهش میگن اپیدورال 

هست ک نمیزاره درد بکشی 

سزارین هم ک بشی بیهوشی و بیحسی انجام میدن ک هیچ دردی حس نمیکنی 

اصلااا نترس

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

عزیزم من سز نشدم نمیدونم.....ولی ب اصرار خودم طبیعی زایمان کردم...ببین نمیگم راحته ولی اصلا اینجور ک میگن ترسناک نیس....از درد پریود شدیدتره از اولش کمه همینجوری مرحله ب مرحله بیشتر میشه....قابل تحمله....بعدش انقدر حالت خوبه....سرحال...سرحالی....من همش میگفتم مگ این همه قبل من زاییدن چی شد ک من نتونم...منم یکی مثل بقیه....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
منم ترس دارم ولی راهیه که باید رفت تازه من طبیعیم ولی ماما همراه گرفتم یکم استرسم کم کرده

اره ماما همراه خیلی خوبه دیگ بجز همین ماما کسی نمیاد معاینت نمیکنه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
منم ترس دارم ولی راهیه که باید رفت تازه من طبیعیم ولی ماما همراه گرفتم یکم استرسم کم کرده

اره ماما همراه خیلی خوبه دیگ بجز همین ماما کسی نمیاد معاینت نمیکنه

اره واسه همین گرفتمشما تجربشو دارید

اره عزیزم مامایی ک همراهم بود خدا بهش سلامتی بده مثل ی مادر بالا سرم بود خیلی برام زحمت کشید....بیمارستان خصوصی بودم ولی رفتار پرستارا و مامای بیمارستان زمین تا آسمون با مامای همراهم فرق داشت