2777
2789
عنوان

ترس از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 32 پست
اره واسه همین گرفتمشما تجربشو دارید

اره عزیزم مامایی ک همراهم بود خدا بهش سلامتی بده مثل ی مادر بالا سرم بود خیلی برام زحمت کشید....بیمارستان خصوصی بودم ولی رفتار پرستارا و مامای بیمارستان زمین تا آسمون با مامای همراهم فرق داشت

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اره عزیزم مامایی ک همراهم بود خدا بهش سلامتی بده مثل ی مادر بالا سرم بود خیلی برام زحمت کشید....بیما ...

خوب خداراشکر عزیزم 

چون اونا پولی گیرشون نیومده فرق میکردن

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طبیعی در حد مرگ میترسم عزیزم از سزارین هم ترس دارم

من خودم پرستارم عمل سزارین رو زیاد دیدم اصلا هیچ ترسی و نگرانی نداره کمتر از یکساعت نی نیت پیشته خودت هم بی حسی هیچی متوجه نمیشی 

....

من خودم پرستارم عمل سزارین رو زیاد دیدم اصلا هیچ ترسی و نگرانی نداره کمتر از یکساعت نی نیت پیشته خود ...

بعدش چی آخه.چرا سزارین ممنوع ؟چرا برا بدن ما تصمیم میگیرن که حتما طبیعی ،وقتی آدم نداره باید بمیره تو بیمارستان دولتی ها ،بیمارستان خصوصی هم کمتر از ۵۰ ملیون نیستن

چراااا

اینهایی که میگن سزارین کنی عالیه رو ول کن ..

به محض اینکه میایی تو بخش و طبیعی ها رو می بینی دور از جونت مثل سگ پشیمون می شی ...یک شکم آویزون و زشت هم برات می مونه 

حالا اینکه فلانی استثنایی بوده و سزارین شده و شکم نداره،  فقط یک استثنا ست 

اینهایی که میگن سزارین کنی عالیه رو ول کن ..به محض اینکه میایی تو بخش و طبیعی ها رو می بینی دور از ج ...

اخه شکم میشه لاغر کرد عزیزمن اون درد رو چجوری میشه تحمل کرد ؟خیلی میترسم ازدوتاش🥲

نه اشتباه نکن شکم سزارین لاغر کردنی نیست یک چیز شل و آویزون و دوخته شده است

خب واژن طبیعی هم دیگه عین سابق نمیشه تکرر ادرار و شل شدگی و گشادی و زشتی و افتادگی رحم 

خب واژن طبیعی هم دیگه عین سابق نمیشه تکرر ادرار و شل شدگی و گشادی و زشتی و افتادگی رحم

اینها با ورزش کگل قابل حله 

بعد هم این چیزیه که طبیعت قرار داده ..

دختر من ۱۷ سالشه دیروز گفت کار بدی کردی سزارین کردی من دوست داشتم طبیعی دنیا می آمدم ..

اینها با ورزش کگل قابل حله بعد هم این چیزیه که طبیعت قرار داده ..دختر من ۱۷ سالشه دیروز گفت کار بدی ...

برا بچه طبیعی و سزارین چه فرقی داره اون مادر بیچاره بلید درد تحمل کنه خواهرمن.بنظرم زیبایی اندام مهم ولی نه به اندازه درد و تحملش