2777
2789
عنوان

ترس از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست
برا بچه طبیعی و سزارین چه فرقی داره اون مادر بیچاره بلید درد تحمل کنه خواهرمن.بنظرم زیبایی اندام مهم ...

پس نیاز داری که مقداری مطالعه کنی عزیزم ...

در زایمان طبیعی مقداری فشار به ریه بچه میاد که ساختارش رو و عملکردش رو بهبود میده ..

به جمجمه بچه فشار میاد و باعث میشه تکامل مغز بچه بهتر باشه 

اینو تحقیقات جدید اثبات کرده ..

ضمن اینکه زایمان طبیعی یعنی میوه رسیده اما سزارین مثل میوه کال می مونه که بچینی و تو جعبه برسه که هیچ وقت به شیرینی میوه ای که سر درخت رسیده نمیشه 

پس نیاز داری که مقداری مطالعه کنی عزیزم ...در زایمان طبیعی مقداری فشار به ریه بچه میاد که ساختارش رو ...

طبیعی به شرطی خوبه درد نباشه و کنترل بشه دختر خاله من پزشک میگه تو کشور چین ی دستگاه دارن موقع درد میکنن داخل واژن دهانه رحم باز میکنن بچه بیاد بیرون بدون بخیه و پارگی.تو ایران میگن فقط درد بکش جونت دربیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی به شرطی خوبه درد نباشه و کنترل بشه دختر خاله من پزشک میگه تو کشور چین ی دستگاه دارن موقع درد م ...

ببین عزیزم 

من یک خانم ۴۴ ساله هستم با تجربه دو سزارین کاملا اختیاری ..

زایمان های دو تا خواهرهام ، سه تا خواهر شوهرام و دو تا از دوستام و سه تا از همکارام رو دیدم 

چیزی که گفتم برآیند تجربه خودم بوده ..

خواستم راهنمایی ات کنم همین ..

شما هم با اختیار کامل نوع زایمان ت را انتخاب می کنی و من دیگر دلیلی نمی بینم که بخواهم بیش از این اصرار داشته باشم ..

گاهی ما باید راه رفته دیگران را خودمان تجربه کنیم ..

الهی نی نی به سلامتی بیاد بغلت ..

موید باشی