2777
2789

تونر زدم روشن کننده بود خیلی 

ولی رو صورتم احساس میکنم باعث جوش میشد و واقعا الان دون دون شده و جوش دارم از طرفی دلم نمیخواد سبزه باشم میگین ارثیه قابل تغییر نیست

چرا هست خوبشم هست

مثلا خود این تونر روشنم میکرد ولی دیگه پوستم بهش نمیسازه ویتامین سی هم دوست ندارم زیاد 

جیکار کنم 

لک جوش هم مونده نمیره دارم میمیرم

تنها گزینه همون سرم ویتامین سی بود که دوسش نداشتی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

تنها گزینه همون سرم ویتامین سی بود که دوسش نداشتی

خیلی چیزا دیگه هست خبر نداریم ازشون

مثلا نیاسینامید رو شنیدی؟ 

ویتامین سی رو دوست ندارم چون اگه بزنم باید دائم ضدافتاب بزنم منم زیاد حالشو ندارم 

اگه ضدافتاب نزنم نه تنها سفید نمیکنه تیره میکنه موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا دیگه هست خبر نداریم ازشونمثلا نیاسینامید رو شنیدی؟ ویتامین سی رو دوست ندارم چون اگه بزنم ب ...

اره اره الان گفتی یادم افتادم نیاسینانید رو خودم هم قبلا استفاده می‌کردم روشن کننده ای خوبی داشت البته من پوستم اون موقع حساس بود و راکوتان میخوردم نمیخواستم زیاد قوی باشه فوم های شوینده مثل ایدرم هم میتونی استفاده کنی ولی اونا اثرشون یه کم طولانی تره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اسم تونترت چیه؟ ویتالایر نی؟

نه تونر ژنو داشتم روشن کننده خیلی خوب بود اوایل سفید میشدم ولی جوش هم میزدم کمی 

الان بعد مدتی زدم دیدم جوش زدم فهمیدم شاید جوشای قبلی واسه همین بود