2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14819 بازدید | 316 پست

چطور یکی 3تا دختر داره همه میگین به به خدا خیلی دوست داشته

ولی یکی دو تا پسر بخواد گناه کرده؟

از شما جاهل تر هم هست؟

خدایی که اون بالاست جای حق نشسته.

حواستون باشه یک جا تاوان این دل شکستن ها رو پس میدین

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

چرا تا یک نفر میگه دلم میخواد بچم پسر بشه یه عده حمله میکنند؟دیدم یکی تاپیک زد دلم میخواد بچه سومم د ...

اگر دوست داشت از اول ميرفت اي وي اف ميكرد ديگه پسرم كه داره دردش چيه ؟وقتي حامله ميشي بايد بدوني احتمالش هست بچه دختر بشه اگه شعورشم نميكشيد بي جا كرد حامله شد همه چيز زاييدن نيست مادر شدن يه چيزي فراتر از بچه اوردنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک های دیگه ات رو هم خوندم. انگار از زمان لقاح تا الان فقط استرس جنسیت بچه رو داری... می دونی الان چه فشار و استرسی به اون طفل معصوم وارد کردی؟ اون همه حالات مادر رو درک می کنه و همه چیز رو می فهمه.

دست بردارید از این افکار به فکر آرامش خودت و بچه باش تو رو خدا

اگر دوست داشت از اول ميرفت اي وي اف ميكرد ديگه پسرم كه داره دردش چيه ؟وقتي حامله ميشي بايد بدوني احت ...

اینجا دیدم کسانی که تاپیک زدن از بچه پسر متنفر هستند اما اصلا هیچ کس هیچ حرفی بهشون نزده.علت این سکوت چی هست؟ اگر اسی رفتار نرمال نداره.خانمایی هم که به اسی توهین کردن رفتار نرمالی ندارن.

فقط یک سوال ازت دارم.خودت و وجدانت و خدا

اگه اسی میگفت بچه اولم دختر هست و اینم پسر شده ولی دلم دختر میخواست و الان ناراحتم که پسر شده آیا باز هم اون رو لایق این توهین ها و فحاشی ها میدونستی؟

قبول کن 90 درصد افرادی که فحاشی کردن فقط به خاطر این بود که اسی از دختر بودن فرزندش ناراحت بود.

اگه اسی از پسر بودن فرزندش ناراحت بود همه سکوت میکردن.و حتی پیشنهاد سقط میدادن.یا میگفتن برای بچه سوم ای وی اف کن.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

شعور ندارن بعضیا یکی دختر دوس داره یکی پسرمگع زورکیه

از خدا میخوام که ان شالله این بچتم پسر باشه ب خق این شبای عزیز

ی دور اجمالی توی تاپیکاات زدم ...همون دختر نباشه خیلی هیلی بهتره .

قدیمیا از دختر بدشون میومد ولی نسل الان از پسر بدش میاد.

همیشه میگفتم نسل قدیم چون عشق پسر هست عقل نداره.

ولی نسل الان که اون شرایط رو درک کرده.فقط جای دختر و پسر رو تغییر داده.

و هنوز هم عاقل نشده.این نسل چی؟

خدا رحم کنه شماها با این تفکرات اگه صاحب پسر بشین چه رفتاری باهاش میکنین؟یعنی اینقدر عقده ای بارش میارین که 30 سال دیگه بشن پدرایی که از دختر متنفر هستند چون مهر مادری ندیدن.

همون طور که یه عده دختر مهر والدین ندیدن و الان از پسر نفرت دارن.

نفرت با دوست نداشتن خیلی فرق میکنه.از حرف زدناتون فقط نفرت میباره.

اسی فقط یکم ناراحت هست از دختر بودن فرزندش اونم به خاطر بارداری و شرایطش یکم حساس ‌تر شده که اونم بعد از دیدن فرزندش درست میشه.

ولی شماها و این همه نفرت چی؟

تورو خدا محبتتون رو بین دختر و پسراتون نصف کنین.دختر بیشترین محبت پدر میخواد و پسر بیشترین محبت مادر.اگه نتونین بیشترین محبت رو در حق پسرتون کنین.در اینده اگه صاحب دختر بشه به خاطر بی مهری که از شماها دیده از دخترش متنفر میشه.

قدیمیا از دختر بدشون میومد ولی نسل الان از پسر بدش میاد.همیشه میگفتم نسل قدیم چون عشق پسر هست عقل ند ...

این نفرتی که شما ازش حرف میزنی ...بخلطر تبعیض هایی هست که همه ماها حابا ب هرنحوری توی این جامعه دیدیم و چ بسا خودمون هم باهاش دست ب گریبان شدیم در گذشته .

بعدم اینجا فضای مجازیه ...یکی راحتتر حرفشو میزنه یکی نمیزنه .

اونی ام که تاپیک میزنه باید بدونه که عم نظر مخالف داره هم موافق .

ووگرنه هیچککککککس نمیتونه بره توی رحم و خوددددش جنسیت بچشو تعیین کنه ....قطعااااا هرچی تقدیر باشه همون میشه و چ بسا که خدا برای هیچ بنده ایش بد نمیخواد ..

خدا دلش میخواد ب یکی ۴تاپسر میده به یکی ۴تادختر ....و بعد ها هرکدوم از این خانواده ها ی جور شادو خوشبختن  در آینده ...چیزیکه ما بنده ها باید بدونیم اینه که خداااااا همیشه بهترینو به ما میده پس صبر کنیم و ببینیم نتیجه اعتماد ب خدارو🌱

این نفرتی که شما ازش حرف میزنی ...بخلطر تبعیض هایی هست که همه ماها حابا ب هرنحوری توی این جامعه دیدی ...

من فقط ناراحت دخترای 30 سال اینده هستم که قراره پدرایی گیرشون بیاد که با همه وجود ازشون نفرت داره.

شما میگی دست خداست ولی هیچ کس اینجا این رو قبول نداره.

بعدشم من خودم حال اسی رو درک میکنم به شدت عاشق دختر بودم خانواده خودم عاشق دختر خانواده شوهرم عاشق دختر. ولی خدا بهم پسر داد.لحظه ای که دیدمش شد همه وجودم و الان نمیدونم دختر بیشتر دلم میخواد یا پسر.و برای دومی واقعا میترسم که دختر بشه.میترسم که نتونم محبتم رو نصف کنم.فقط و فقط هم سپردم دست خود خدا.

اینجا هم خانما به جای فحاشی و نفرین میتونستن با زبان ارام با اسی حرف بزنن.نه اینکه همه جا نشون بدن تو چه خانواده بدبخت و سطح پایینی بزرگ شدن. 

وای وای چه هجومی . چه حمله ای اگه دختر دوست داشته باشه خیلی خوبه و آدم درسته ولی اگه پسر دوست داشته ...

دوست داشتن پسر و دختر مسئله جداس اینکه بچه دختر نمی خواد هم مسئله جداس

طرف ی جوریه که بچه دخترشو نمی خواد کلن میفهمی عزیزم؟؟

مسئله دوس داشتن نداشتن مال قبل بارداریه