2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14819 بازدید | 316 پست
والا کافیه بگه حسرت دختر دارم کلی میان کارت صد آفرین میدن و بعدش هم میگن دختر برا آدم میمونه یا دختر ...

اولیش پسره وقتی برای دومی هم اینحوری حسرت پسر داره عجیبه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا انگار جرمه پسر دوست داشتن یه سری عقده ای میریزن سرت اکه شما آدم حسابی باشید که به علایق بقیه هم ...

پسر دوست داشتن جرم نیست خودمم پسر دارم

اما اینا هنوز بچه دنیا نیومده فرق گذاشتنشون شروع میشه

اینه که تهوع اوره

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

خدا به هر کی اولاد میده سالم بده

دخترو پسر نداره.

من خودم دختر دارم ۱۴ سالشه عاشق دخترم

الان مادر دختری اومدیم دریا مردم جشن چهارشنبه سوری گرفتن

کلا خاستم بگم مادر دختری کیف میکنیم میگیم میخندیم

عین دوتا خواهریم

بچه وقتی بیاد عزیز میشه شیرین میشه

منم پسر ندارم سه تا دختر دارمولی کسب بچه دلم پسر میخاد نه احمق نه جاهل درست مثل کسیرهست ک بگه دختر م ...

عزیزم منم دوس دارم پسر داشته باشم که جنسم جور شه ولی اگه دخترم شه غصه نمیخورم خوشحالم میشم چون خدا بهم بخشیده

بعضیا جوری غصه میخورن انگار درد بی درمون گرفتن

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

با کسانی که همچین تاپیکایی میزنن باید چنان رفتار کرد دیگه جریت نکنه تاپیک بزنه از دختر ناراحتم حرمت ...

خب بعضیا هم تاپیک میزنن پسر شده ناراحتن .این یه چیز طبیعیه بنا به شرایط یکی پسر دوست داره یکی دختر