2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14819 بازدید | 316 پست
دوتادختر یه پسر داره

اصلا برات مهم نباشه ..دختر و پسر داشتن اصلا مهم نیست ‌مهم اینکه مادر و پدر درستی برای بچه هامون باشیم یه الگوی درست که یه جنس رو یه جنس دیگه برتری ندیم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بچه دوممه یه پسردارم این دومیه

خب چرا ناراحتی مگه حتما باید هر دوتا بچه ت از یه جنس میبودن ؟همین دختر که هنوز نیومده از وجودش ناراحتی بعدها میشه نور چشم تو و همسرت باعث افتخار تون میشه .عصای پیری تون میشه .وقتی مریضی خیالت راحته یکی هست کمک دستت باشه .بشه یه خواهر کوچیکه برات ...من خودم ۴۰سالمه بچه ای هم ندارم ...ولی از خدا همیشه می‌خوام اگر بچه دار شدم از هر دو جنس بهم بده .هر دو جنس رو دوست دارم بخصوص دختر که قربون اون ناز و اداهاش برم هنوز نیومده .هزار آرزو برای بچه هام دارم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه عزیزم بچه دوممه یه پسردارم این دومیه

عزیزم من تجربه هر دو رو دارم 

خیلی خدا دوستت داشته که هر دوجنس رو بهت داده تجربه کنی 

شاید الان حست خوب نباشه ولی وقتی دنیا بیاد خیلییییی شیرین هست دختر و نظرت عوض میشه

من که متوجه میشم همسرم به دخترم خیلییی بیشتر محبت میکنه و دوسش داره چون دخترا شیرین زبون تر و دلبرتر هستن 

خداروشکر کن که تونستی طعم هر دو رو بچشی 

اسی بیچاره صادقانه اومده حرف دلش رو‌گفته چقد نیش و کنایه میزنین... اسی جون خب همیشه همه چیز اونجور که ما میخوایم پیش نمیره ولی نگران نباش و از خدا فقط بخوا سالم باشه و شکر گذار باش رفته رفته تو دلت بهش انس میگیری با حرکتاش با عکس العملاش... بعد زایمان هم اونقد عاشقش میشی که نگووو😍😍😍😍

تو خونه ما هنوز جاهلیت برقراره

معلومه 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

دختر رو کی میده پسررو کی میده برو شکر کن که خدا لیاقت مادر شدنو بهت داده بعضیا هستن حسرت بچه میخورن چه دختر چه پسر 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

چرا جبهه گرفتید خب این همه کاربر. دختر میخان و کلی هم پسر چرا برا پسر سریع فاز دفاعی میگیرید از اونو ...

آدم هرچی از یه جنسیت خوشش بیاد بعد مشخص شدن عکسش انقدرررر ناراحت نمیشن!

اسی بیچاره صادقانه اومده حرف دلش رو‌گفته چقد نیش و کنایه میزنین... اسی جون خب همیشه همه چیز اونجور ک ...

راستش اگه بچه اولش بود حق میدادم میگفتم اصلا نمیدونه بچه بعدش چی حسی به آدم میده که فراموش میکنی کلا جنسیتش چیه یا حتی اگه بچه دومش بود و بجه اولش دختر بود باز میگفتم خب حق داره دلش هر دو جنس رو میخواسته ولی این خانوم ناراحته که چرا دو تا پسر نداره و بچه دومش دختره ببین نه که پسر دوست داشته باشه از دختر بدش میاد خب شما که حامله میشی پنجاه پنجاه جنسیت هست درست نیست یه موجودی رو با خواست خودت به این دنیای لجن بیاری موجودی که جز تو کسی رو نداره بعد بگی خوشم ازش نمیاد واقعا بنظر شما این انسانیته یارو سگ و گربه میاره وقتی میمیره کلی افسردگی میگیره 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چرا تا یک نفر میگه دلم میخواد بچم پسر بشه یه عده حمله میکنند؟

دیدم یکی تاپیک زد دلم میخواد بچه سومم دختر باشه همه گفتن برو ای وی اف کن.

بعد تا یکی میگه دلم پسر میخواد یه عده عقده ای  میان از عصر جاهلیت میگن.

یعنی شماها چقدر خونه ننه و باباتون سر اینکه دختر بودین تحقیر شدین؟چقدر سرکوفت شنیدین که به خاطر اینکه یک نفر دلش میخواد پسر داشته باشه بهش حمله میکنین؟

یکم سطع شعور و فرهنگتون رو بالا ببرین 

بفهمین یکی دختر دوس داره یکی پسر یکی هر دو.

به شماها هم هیچ ربطی نداره.

حالا اگه اسی دختر میخواست همه لال بودن و به به میگفتن.

شما که اینقدر از فرزند پسر بدتون میاد چرا شوهر میکنین؟

فقط یک لحظه تصور کنین همه دختر بیارن.20 سال دیگه چی میشه؟🤣🤣

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟