2777
2789
عنوان

کاربر المیرا

802 بازدید | 63 پست

ایشون همه رو به جون هم انداختن از کاردرمان بدشون میومد چرا چون داداششون دندون پزشک بود اولش خیلی اروم حرف میزد بعدش چون بعضیا گفتن دکترا و بعضی شغلای دیگم همینن ،ایشون توهین میکردن و تاپیکو قفل کردن، اینجا جوری شده راست و دروغو تشخیص نمیدیم همه از دم خودشونو جوری جلوه میدن ادم باورش میشه ،حتی تو ماه رمضانم درگیریم🙂

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

یه کاربری هم بود ایسان نمیدونم چی اونم خیلی بی تربیت بود میگفت دندونپزشکا مفت خورن یه دندون با اچار میکشن و کار خاصی نمیکنن..متاسفانه تاپیک قفل شد

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری هم بود ایسان نمیدونم چی اونم خیلی بی تربیت بود میگفت دندونپزشکا مفت خورن یه دندون با اچار ...

اسمش ایسان123456 خیلی کاربر بی ادبیه 

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

یه کاربری هم بود ایسان نمیدونم چی اونم خیلی بی تربیت بود میگفت دندونپزشکا مفت خورن یه دندون با اچار ...

اخه میدونی هنر خودش احتمالا ول چرخیدن و یللی تلی بوده خیلیا بهشون فشار میاد یکی موفق باشه 

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

همه این توهینا از عقده ها و کمبود های درونس منشا میگیره طرف حالش بده خالی هم نمیشه 

♾️🖇❤️

اچارررر؟😐😂

شوخی کرده احتمالا

کاربر شوخیه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بله منم دیدم همه افتادن به جون هم 

کلا هر رشته ای برای خودش ارزش داره و توهینی قبول نیس هیچ شغلی مفت خور نیس

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

اچارررر؟😐😂شوخی کرده احتمالاکاربر شوخیه

نه اتفاقا قصدش تخریب بود فقط..چندین بارم تاکید کرد مفت خورن و کار خاصی انجام نمیدن ..فقط بخاطر اینکه با استارتر به مشکل خورده بود و داداشش دندونپزشک بوده!

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن