2777
2789
نه خانم این بچه هیچ چیزی لازم نداره. شما هم یکم آروم باشید. اینترنت توش اطلاعات خوبی هست. اما همه ی ...

بالایی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

با سلام دختر من پنج سالش انزیم های کبدیش بالا بود.ast 166 و alt 268 دکتر سونوگرافی نوشت شرح سونوگرافی به شرح زیر کبد دارای ابعاد نرمال و اکوی پارانشیمی مختصری چربی میباشد . در لوب راست آن یک فوکوس کلسیفیه به قطر 2 میلی متردیده شده. کیسه صفرا و مجاری صفراوی نرمال .ورید پورت به قطر 8 میلیمتر نرمال است. طحال دارای اندازه و اکوی پرانشیمی طبیعی میباشد حدود 88میلیمتر .دخترم هیچ مشکلی نداره فقط چندتا جوش روی ساق یک پا و یکی خیلی کوچک روی صورت هست هشت ماه پیش بردم دکتر پوست احتمال سالک داد گفت طول میشکه ولی رفع میشه حالا این کلسیفیه چی هست درمانش به چه صورت؟ توروخدا اگه کسی دانشش داره راهنمایی کنه دارم دیونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام دختر من پنج سالش انزیم های کبدیش بالا بود.ast 166 و alt 268 دکتر سونوگرافی نوشت شرح سونوگراف ...

سلام عزیزم.

مگه باردار نیستی به سلامتی؟این همه استرس واست خوب نیس

من توی اینترنت یه سرچی کردم ولی جواب درست وحسابی پیدا نکردم

ولی اینطور که فک میکنم کلسیم مصرف نشده بدنش توی کبدش رسوب کرده.تومور یا توده بدخیم نیست.همانزیوم یا ادنوم هم که نیست.پس احساس میکنم چیز مهمی نیست.اگه شربت کلسیمم بهش میدی دیگه ندش تا دکتر نظرش رو بگه.در مورد انزیم هاش هم که بخاطر چربی اش هست.به همین خاطر هم بوده که جوش زده روی بدنش.از چربی بدنش بوده احتمالا.

ببر نشون دکتر بده انشالله بیا و منو ریپلای کن و بگو که چیز مهمی نبوده.

این بچه  ها اخر ما را میکشن ا ز استرس

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
سلام عزیزم. مگه باردار نیستی به سلامتی؟این همه استرس واست خوب نیس من توی اینترنت یه سرچی کردم ولی ...

دکتر دارو نوشته فعلا گفت چیز مهمی نیست فقط انزیم باید بییاد پایین بعد از  دا رو بابد چکاب بدیمممنون از پیگیریت بازم میام میگم

دکتر دارو نوشته فعلا گفت چیز مهمی نیست فقط انزیم باید بییاد پایین بعد از  دا رو بابد چکاب بدیمم ...

خداراشکر عزیزم

الهی همیشه بچه ها سالم و سرحال باشن که با یک مریضی اونها ما مادرها میمیریم

از چکاب بعدیت بهم باز خبر بده

چه دارویی واسش نوشت واسه انزیم های کبدیش؟

شاید داروی خاصی مصرف کرده آنزیماشو برده بالا  شوهرمن آنزیمش 400و خورده ای بود احتمال هپاتیت از ...

نه داروی خاصی مصرف نکرده بود

بله بعضی داروها انزیم را میبرن بالا خدارا شکر که شوهره شما مشکلی نداشته

انشالله همه همیشه سالم باشن و بچه های ما هم سالم باشن همیشه

سلام نازامین جان.شما دکتر بهتون چی گفت؟ اخه دختر منم انزیمش بالاست.و میخواستم بدونم منعی برای زدن وا ...

سلام عزیزم

ما را فرستاد سونوگرافی

سونوش خوب بود خداراشکر

باید دوباره ببرمش ازمایش

درمورد واکسن شش سالگیش چیزی نپرسیدم چون اذر ماه باید بزنم(یادم انداختی بپرسم)

انزیم های دختره شما چنده؟سونوش خوب بود؟مشکل خاصی که نداره؟

سلام نازامین جان.شما دکتر بهتون چی گفت؟ اخه دختر منم انزیمش بالاست.و میخواستم بدونم منعی برای زدن وا ...

سلام عزیزم

میخاستم بدونم برای بالا بودنه انزیم های دخترت چی کار کردی دارو داده وانزیم ها الان چنده

سلام 

دختر منم یک سالشه 

دکتر واسه چکاپ یک سالگیش آزمایش نوشت و من بعد گرفتن جوابش دیدم ast چند شماره بالاس 

خلاصه نشستم دوساعت تو اینترنت سرچ کردم و تاسه ساعت گریه کردم تا اینکه بالاخره خوابم برد 

تا صبح کابوس میدیدم تا اینکه صبح شد و جواب آزمایش رو به دکترنشون دادم

جونم براتون بگه 

مردم و زنده شدم تا جواب دکتر رو بشنوم

دکترش گفت دختر شما هیچ مشکلی نداره و سالمه خداروشکر 

منم مات مبهوت دکترو نگاه میکردم

بهشون گفتم تو اینترنت چه چیزایی خوندم و بعدش کلی خندیدیممم و کلی خوشحال شدم

و از اون به بعد تصمیم گرفتم واسه نعمت سلامتی که خدا داده بیشتر تشکر کنم ازش و زود باور نباشممم

ولی هیچوقت اون شب یادم نمیره که چه استرسی داشتم 

20 برابر استرس به دنیا اومدنش

حالش خوبه دیگه. مشکلی نداره شما هم نگران نباش. میگم که ، به این جواب ازمایشی که الان دارید ، نمیگن ...

عطیزم اگر انزیم ها بالا باشن همیشه حتی در حد چند تا هم بالا. باشن درست نیشت و باید علت مشخص بشه. و سونو. هم بشه بچه چک بشه و علت مشخص بشه

البتع نه اینکه مشکل حادی باشه ولی باسد

خدایا کمکم کن
سلام  دختر منم یک سالشه  دکتر واسه چکاپ یک سالگیش آزمایش نوشت و من بعد گرفتن جوابش دیدم a ...

سلام عزیزم

منم از این شب وروزها زیاد داشتم

در حد مرگ میرفتم

بله من هم از دکتر بچم و هم از یکی از دکترهای نی نی سایت پرسیدم ایشون هم گفتند در حد چند تا مشکلی نیست ولی اگر بیشتر از سه برابر نرمال باشد باید مشکل را پیدا کنیم که البته اینطور که دوستان میگفتند در مورده بچه های یکی دوساله نباید زیاد به بچه ها کره و زرده(زیاد)بدیم چون باعث چرب شدن کبد و بالا رفتن انزیم هاشون میشه

خداراشکر که بچه شما سالمه عزیزم

انشالله خدا خودش مواظبه همه بچه ها باشه

ممنون