2777
2789
وقتی در مورد بالا بودن انزیم‌کبد صحبت میشه ، یعنی "چند برابر" شدن نه چنتا شماره بالا رفتن خیالتون ...

سلام عزیزم حالتون خوبه .امیدوارم جوابمو بدین پسرا منم انزیماشون دو تا بالا بودن دارم دیونه میشم بقران هر دوتا alt18.بودast32پیش متخصص کودکانم بردم گفت مشکلی نداره عالین ولی خب میترسم چون خودم یکیشون ۱۲ بود یکی ۸ چرا اینا اینقد بالان😢😢😭

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
سلام عزیزم منم از این شب وروزها زیاد داشتم در حد مرگ میرفتم بله من هم از دکتر بچم و هم از یکی ا ...

سلام عزیزم خوبین؟الان انزیما بچتون چطوره؟نرمال شدن؟تو رو خدا اگه پیاممو دیدی بیا خیالمو راحت کن😭😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم...ای بابا تو که بدتر از منی....این ازمایش که نرماله .....چرا با خودت مقایسه میکنی.این عددها پایین و بالا بودنشون مهم نیست فقط این مهمه که باید توی رنج نرمال باشن یعنی بالاتر از 37 و اینا نباشه دیگه مهم نیست که چند باشه میخاد 1باشه میخاد 36 باشه فرقی نداره..من دخترم یکماه بعدش که دوباره ازمایش داد اومده بود زیره رنج...نرمال بود شکره خدا..الکی به خودت استرس نده عزیزم..ربطی هم به سن نداره که با خودت مقایسه میکنی.شایدیکماه دیگه ازشما بالا بره از بچت بیاد پایین...مهم نیست ..مهم عددشه که توی رنجه...موفق باشی دوستم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
سلام عزیزم حالتون خوبه .امیدوارم جوابمو بدین پسرا منم انزیماشون دو تا بالا بودن دارم دیونه میشم بقرا ...

عزیزم جوابت رو توی پست بالا دادم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
سلام گلم...ای بابا تو که بدتر از منی....این ازمایش که نرماله .....چرا با خودت مقایسه میکنی.این عددها ...

سلام گلم حالتون خوبه؟خیلییی ممنون که لطف کردین و وقت گذاشتین جوابمو دادین

من طاقت نیاوردم دوباره بردم ازمایش دادم خداروشکر ده دوازده عدد از رنج نرمالش یکیشون پایینتر بود یکیشونم ۱۲ بود خداروشکر .

دکتر گفت عالیه 

فقط از یه چیز میترسم میگم بالا نمیرن به نظر شما در دراز مدت؟

سلام گلم حالتون خوبه؟خیلییی ممنون که لطف کردین و وقت گذاشتین جوابمو دادین من طاقت نیاوردم دوباره بر ...

نه عزیزم بالا نمیرن .....نگران نباش مامانه استرسی...کپی خودمی

نه عزیزم بالا نمیرن .....نگران نباش مامانه استرسی...کپی خودمی

وای خدا خیرت بده فدات شم😢من بیچاره ها رو شروع کردم رژیم براشون گرفتم😁😁

اوههههه استرس نگو مادر تمام استرسیا منم😩😩😧

سلام,تو روخدا بیاید جواب منم بدین دارم دیوونه میشم,

من دخترم یکسالشه و داروی لوبل مصرف میکنه(تشنج خفیف داره,)بعد دکتر گفت باید هر سه ماه یکبار انزیمای کبد چک بشه که یه وقت دارو اثر نزاشته باشه,که ازمایش دادیم و  

alt 74 ,ast 76

ببه دکتر نشون دادم گفت یکم بالاست بلید تکرار بشه ازمایش و تکرار کردیم و جواب جدیدش 

Alt 45 ,  Ast 52

بود که دکتر گفت خوبه,الان نگرانم که نکنه ازمایش اول درست باشه و ازمایش دوم اشتباه,و اینکه چه جوری اعتماد کنم و به کدوم ازمایش اعتماد کنم,

الانم مریض شده تب کرده دکتر بهش ایبوپروفن و چرک خشکن داده ,بهش دادم رنگش پریده و سفید شده ,میگم نکنه مشکل از کبدشه

تو روخدا بیاید کمکم کنید

سلام,تو روخدا بیاید جواب منم بدین دارم دیوونه میشم, من دخترم یکسالشه و داروی لوبل مصرف میکنه(تشنج خ ...

سلام عزیزم...امیدوارم امروز بچت بهتر شده باشه....در مورده انزیم نگران نباش ...الحمدالله اومده پایینتر و حتما دومی درسته....مطمئنم اگه یکماه دیگه باز ازمایش بدی اومده زیره 30. چون روندش نزولیه یعنی هی داره میاد پایین.اگه خدای ناکرده ازمایش دوم بالاتر بود یعنی بخاطره داروهاش داره میره بالا....ولی شکره خدا اومده پایینتر.....بعدشم در مواقعی که بچت مریضه یا انتی بیوتیک میخوره یا تب بر حتی تا چندین روز بعدش آنزیم بالا نشون داده میشه.نبریش الان ازمایش و بترسی یوقت...توکل برخدا...بعدشم توی بچه ها این انزیم الکی بالا میره...بچه ای رو میشناسم که انزیمش 700و800شده بود در حالیکه یکماه بعدش عادی شده بود.نترس گلم...بازم خبرم کن که چیکار کردی....بیا و خبره خوش بده

سلام.اگه میشه راهنمایی کنید،دختر من سه ماهی و خورده ای است ،انزیم کبدش 160و 180 است حدوا یکماه پیش سونو دادم گفت مشکلی نداره مادر موقع بارداری مسمومیت بارداری داشت انزیم های مادر هم بالا بود ولی حالا اومده پایین،دخترم یک ماه پیش چشاش هم زرد بود که شیر مادر قطع کردیم شیر خشک دادیم چشاش سفید شد ولی حالا دوباره انزیم کبدش رفته بالا

سلام.اگه میشه راهنمایی کنید،دختر من سه ماهی و خورده ای است ،انزیم کبدش 160و 180 است حدوا یکماه پیش س ...

سلام ببخشید من مدتی نبودم..انشالله تا الان اومده پایین..البته بالا رفتن آنزیم بدونه دلیل توی نوزادان شایع هست..بچه تون الان چطوره؟

بله پزشکم. توی آسیب های کبد بالا میره. ولی مثلا میشه سیصد چهارصد... حتی هزار نه در حد چند عدد مشک ...

تورخدا جواب منم بدید . دحترم3سالشه ازمایش sgotداده .حدنرمال رو ازمایشگاه زده بالا تر از 34 .از دخترم 58هست .خیلی بالاس؟ خطرناکه؟ خیلی نگرانم