2777
2789

از حس زياد به نوزادم دارم ديوونه ميشم😭دوسدارم برش گردونم تو شكمم جاش امن باشه

حس ميكنم نور ميوفته تو چشماش گريم ميگيره

دسشويي ميكنه دو دقيقه مادرم دير ميبره بشوره گريم ميگيره با درد بخيه هام پاميشم بشورم 

كلا نگاش ميكنم گريم ميگيره

توروخدا كمكم كنيد خيلي حالم بده مدامم استرس دارم و دلپيچه

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواظب باش افسردگی نگیری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم عادیه .یکم بگذره عادت میکنی مخصوصا بزرگ شدن کوچولوت رو ببینی ذوق میکنی

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

حالتون طبیعیه اما اگر ادامه داشت احتمالا افسردگی گرفتید حتما برید دنبال درمان 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیژم نگرانی هات طبیعی هر مادری جای شما باشه همینه فقط عکس العمل هات غیر طبیعی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)