2777
2789
عنوان

چهار روزه زایمان کردم خيلي دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 29 پست
مبارکه سزارین کردی؟ حالا من اولی ک زایمان میکنم ب بچه هام حس خاصی ندارم بعدا علاقه ب وجود میاد برام

اره عزيزم

منم دوروز اول اينجوري نبودم

از امروز صب خيلي حساس شدم

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارين

سزارین همینه عزیزم 

منم سزارین شدم ، شاید به‌خاطر دردته؟ 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

باز تو خوبی من تا چند ماه حسی نداشتم به پسرم و با خودم می گفتم مگه می تونم دوستش داشته باشم

واقعا چرا؟ 

من برای بچه اولم از همون اول خیلی ذوق داشتم، ولی برای دومی نمیدونم چرا تاچندماه حسی بهش نداشتم.  فکر میکردم اونم منو دوس نداره، چون خیلی اذیتم کرد

البته الان که جونم براش در میره🥰

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
سزارین همینه عزیزم منم سزارین شدم ، شاید به‌خاطر دردته؟

اره درد و عمل هم خيلي بهم شوك وارد كرد😔زايمان سختي هم بود خيلي درد كشيدم

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
اره درد و عمل هم خيلي بهم شوك وارد كرد😔زايمان سختي هم بود خيلي درد كشيدم

انشاالله که این روز ها هم تموم میشه و روز های خوبی رو در کنار بچت سپری می‌کنی عزیزم💖😍💫⭐💓♥️

راستی دختره یا پسر؟ 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

من سر هردو بی ذوق بودم و حسی نداشتم ولی ب مرور حس مادرانم بروز کرد

چه جالب. من یه جورایی حس عذاب وجدان داشتم. باخودم میگفتم من چه مادری هستم که به بچم حسی ندارم

ولی الان میببنم خیلیا اینجوری بودن، و بعد کم کم درست شده

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»