2777
2789

کسی میدونه ک بهم بگه 🙏🏼تاپیکش تو پر بازدیدا هست

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس قسمتی از داستان رو الان میاد میگه که پستشو تو اینستا خونده ولی یه پرونده ده ساله هست که مختومه هم شده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

والا ظاهراً می‌گفتن یه دختر و پسری با همدیگه دوست بودن دختره می‌خواست مهاجرت بکنه به خارج از کشور که پسر خوب گفته بود نرو رفته بودن با همدیگه صحبت بکنن و اینا که خب به نتیجه نرسیده بودن به سرم ظاهراً با میله بارفیکس دو سه دفعه زده بود تو سر دختره بعدشم می‌گفتن که مثله‌اش کرده و کرده توی چمدون و نمی‌دونم دیگه چه بلایی سر بنده خدا آورده

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ب منم توضیح بدین از اولم کلا نمی‌دونم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

دختره با پسره دوست بوده

یه روزی قرار میذارن مثل اینکه خونه پسره

یعنی بحث داشتن دیگ

دختره مثل اینکه میخواسته جدا شه

مهاجرت کنه یه همچین چیزی

پسره باهاش دعوا میکنه

یکی میزنه تو سرش

دختره میمیره

اما جنازه دختره اصلا مشخص نمیشه کجاست

پسره هم هر چی بهش میگن طی این سالها ک بگو با جنازه چیکار کردی

انگار فقط میگه تیکه تیکه کردم گذاشتم چمدون

چون سنشم کم بود 

حدس میزدن همه ک کار یه بچه نوجوون نمیتونسته باشه یکیو تیکه تیکه کنه

میگن همدستی داشته مثلا باباش

اینم برا اینکه گردن کسی نیوفته اعتراف نمیکنه

اینا البته حدسیاته

یه بارم خوندم

خانواده دختره گفتن فقط بگو جنازه کجاست

رضایت میدیم

پسره هم نگفته

و اعدام

البته خیلی از بازیگرا طرفداریشو کردن میگفتن خانواده دختره ببخشن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دوست بودن غزاله میره خونه ارمان بعد بحثشون میشه ارمان غزاله رو میکشه تیکه تیکه میکنه میزاره تو چمدان و میدازه اشغال. و جنازه غزاله پیدا نمیشه چند سال بعد ارمان رو اعدام میکنن.

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)