2777
2789
سلام بچه ها ما یه مستاجر بالا سرمون داریم اقاعه معتاده خانمش هم فحش میده و مردم آزار 

ما یبار بهش حرف زدیم دعوا شد فقط فحش دادن

زنگ زدیم صاحب خونه اومد دید به خودشم فحش میده بیرونش نکرد شش ماه نشسته بود گفت صبر کنید تا زمان تخلیه

الان نزدیک تخلیه مستاجرشه

هر چی بهش زنگ می‌زنیم یکی دو ماهه میگیم آقا صاحب خونه به مستاجرت گفتی سی فروردین باید تخلیه کنه پدر مارو در آورده  

هی میگه میگم امروز فردا هنوزم نگفته ما هم شش ماه داریم تحملش میکنیم چیزی نمی‌گویم بخاطر صاحب خونه

الان سی فروردین باید تخلیه کنه صاحب خونه هم داره مارو دور میزنه نمیگه ابرو ما هم داره میره هیچکس نمی‌تونیم بگیم بیاد خونمون ....

خونمونم همین دو نفریم تک واحد 

اگه بهش زنگ نزنه صاحب خونه این تا دو ماهه دیگه هم هست یعنی حتی اگه از تاریخ تخلیه بگذره بنظر شما چیکار کنیم کسی چیزی بلده راهنماییم کنه خسته شدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونم‌بپرسم اون یه بار بهش چه حرفی زدید که دعوا بالا گرفت؟ بلاخره صاحب خونه قرارداد بسته نمیت ...

بهش گفتیم چهار صبح چرا در میکوبین گفت ببخشید بیا تو‌کونم شرمنده اینو گفت ما هم دعوا شد

چیکار میکنن مگه؟

آقا معتاده خب هر روز یه ماشین میاد دم در بهش چیزی میده می‌ره بالا بعد سه چهار صبح درو میکوبن مارو از خواب بیدار میکنن فحشای رکیک میدن داخل خونه بعد مبل می‌کشه سه صبح داد میزنم اشغال میریزه

آقا معتاده خب هر روز یه ماشین میاد دم در بهش چیزی میده می‌ره بالا بعد سه چهار صبح درو میکوبن مارو از ...

شکایت میکردی خب ،اینطوری کاری نمیتونی بکنی که صاحب خونه هم کاری که به نفعش باشه انجام میده

شما هیچ کاره هستین در واقع و باید از طرف صاحب خانه انجام بگیره شما میتونی فقط به حال خودت فکری کنی و ...

من چرا بلند بشم طرف معتاد آورده سه صبح در میکوبه فحش میده مبل می‌کشه داد میزنه ما هم ساکت یکسال اومدیم حرفم زدیم گفته بیا تو کونم مستاسفانه موندیم چه کنیم به کجا پناه ببریم