2777
2789
عنوان

کسی بوده با آریتمی باردار بشه

150 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی هست با آریتمی خفیف باردار شده باشه؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قرصی می‌خورید براش؟

هیچی .دکتر گفت نیازی به قرص نداری اما من اذیتم نفس تنگی و احساس اینکه دلم هری می‌ریزه یا سوزش و درد دارم و اینا.

اما هولتر بستم و چند بار اکو و نوار قلب گفت اشکالی ندارد در حد قرص نیستی ویرایش بارداری هم گفت مانعی نیست اما من همش فکر میکنم الان اینطورم اگر بچه ای تو شکمم باشه و بزرگ بشه لابد قلبم می ایسته دیگه!

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
اینجا اکثرا همه پست های خاله زنکی رو جواب میدن. به نظرم اگه داروهات برای بارداری خطری نداشته باشه می ...

بله دکتر گفت مشکلی نیست اما حالت عادی خیلی وقتا تپش نامنظم حس میکنم میترسم ماه های بالا خطری برای خودم یا جنین پیش بیاد البته باردار نیستم الان

شلی دریچه میترال داری؟؟

به خاطر تپش قلب رفتم دکتر اما تو هولتر گفتن مکث ضربان داری یه مقدار و افتادگی دریچه یه مدت هم کنکور خوردم اما دکتری که تخصص اش آریتمی بود گفت به نظرم به کنکور هم نیازی نیست

منم شلی دریچه میترال دارم.

صاف رو کمر بخوابی تپشات بیشتر حس میشه؟؟

گاهی هم انگار تو خواب یهو ضربانت رو هزار میزنه انگار قلب گنجشکه؟

من به شلی دریچه میترالم, پنیک رو هم اضافه کن. بعضی شبا انگار تو خواب قلبم شده ۳۰۰ کیلو و دیگه میخوام بمیرم، همون لحظه بیدار میشم.نصف متورال ۵۰ میخورم و به ربع ساعت نکشیده خوب میشم.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
به خاطر تپش قلب رفتم دکتر اما تو هولتر گفتن مکث ضربان داری یه مقدار و افتادگی دریچه یه مدت هم کنکور ...

نگران نباش 

خواهر من با مشکل ریه و قلب شدید، باردار شد

اصلا اوضاعش اونقدر وخیم بود نزدیک یه ماه بیمارستان بستری بود ولی ۶ ماه بعد باردار شد الانم کوچولوش آنقدر نازه

منم شلی دریچه میترال دارم.صاف رو کمر بخوابی تپشات بیشتر حس میشه؟؟گاهی هم انگار تو خواب یهو ضربانت رو ...

آره دقیقا الان مدت هاست رو کمر نمی‌خوابم 

گاهی رو دستم که می‌خوابم صدای تپش هام رو می‌شنوم که یکم مکث می‌کنه!

یا گاها دچار احساس سرگیجه و یه فشاری تو سرم میشم یا حس میکنم انگار قلبم شل شده تکون میخوره!!

و بله موقع خواب تپش حس میکنم اما از خواب تا الان با تپش نپریدم حالت غش هم نداشتم چون این دو مورد رو دکتر هی میپرسید 

آخر سر بهم گفت از ۱۵تا ۳۰ سالگی و از ۶۰ به بعد تو روند رشد عضلات قلب شل میشه و سه چهار سال زمان لازمه تا قلب خودشو جمع بکنه

اما واقعا حالت آزار دهنده ای هست دیشب تا ۴ صبح بیدار بودم همش دلم می‌ریخت می‌فهمیدم از قلبمه

متورال تا الان نخوردم داروی چی هست؟برای تپشه؟

نگران نباش خواهر من با مشکل ریه و قلب شدید، باردار شداصلا اوضاعش اونقدر وخیم بود نزدیک یه ماه بیمارس ...

الهی شکر الحمدلله خدا حفظش کنه.

تیرویید و کم خونی ندارم 

حرفتون امید داد بهم ممنون

دکتر به آبجی من گفتن گشادی دریچه میترال مثل خال میمونه که بعضی ها دارن خودی خود مشکلی ندارن شما تیرو ...

آره به منم گفت خیلی ها دارن الان ظاهراً آریتمی و گشادی دریچه با هم داره اذیت می‌کنه هر دوش هم خفیف اما رو مخه واقعا!! :)

ممنون عزیزم تیرویید و کم خونی ندارم 

آره دقیقا الان مدت هاست رو کمر نمی‌خوابم گاهی رو دستم که می‌خوابم صدای تپش هام رو می‌شنوم که یکم مکث ...

حتما برو دکتر که قرص های کم ضرر مثل پرانول یا متورال بهت بدن بخوری 

نگران نباش من اوضاعم بدتر از توعه

چند وقت پیش شب تو خواب آنقدر حالم بد شد که حتی نمیتونستم از بالای سرم متورال رو بردارم بخورم، بعد حس مرگ بود همسرمو صدا کردم باهاش خداحافظی آخرو کردم، چون شدت و حدّت تپشم خیلی بالا بود و داشتم می‌افتادم.انقدر میلرزیدم.خلاصه آمبولانس اومد ولی تو اون فاصله متورال رو خوردم

باورت نمیشه تا آمبولانس برسه قرص اثر کرد حالم عالی شد.

بعد رفتم بیمارستان، گفت اصلا اصلا قرصهای پنیک رو قطع نکن.

چون من یکی رو ترک کردم حالم بد شد.