2777
2789
عنوان

کسی بوده با آریتمی باردار بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
حتما برو دکتر که قرص های کم ضرر مثل پرانول یا متورال بهت بدن بخوری نگران نباش من اوضاعم بدتر از توعه ...

امیدوارم به زودی بهتر بشی 

دکتر هم چند بار رفتم یکی گفت کنکور بخور یکی گفت حتی کنکور هم نخور 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
امیدوارم به زودی بهتر بشی دکتر هم چند بار رفتم یکی گفت کنکور بخور یکی گفت حتی کنکور هم نخور

پرانول قرص معمول و متداولی هست، بخوری تازه معنای زندگیِ بدون تپش رو متوجه میشی

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر متخصص آریتمی گفتن مسئله‌ای نیست نگران نباشید عزیزم 

منم آریتمی دارم؛ 

نارسایی و افتادگی سه‌تا از دریچه‌های قلبم هم توی اکو مشخص شد 

و دیواره بطن چپم هم تنگ شده کمی 

و فشار ریویم هم لب مرزه، 

EF ام ۵۵ هست که لب مرز نارساییه 

با وجود همه این‌ها دکتر گفت نگران نباش برای بارداری... تحت مراقبت باش فقط 

شما دیگه نگران نباش عزیزم

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

اگر متخصص آریتمی گفتن مسئله‌ای نیست نگران نباشید عزیزم منم آریتمی دارم؛ نارسایی و افتادگی سه‌تا از د ...

متشکرم از راهنماییتون .

شما دارو برای آریتمی مصرف میکنید؟و اینکه آریتمی تون شدیده یعنی علایمتون چطوره؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
متشکرم از راهنماییتون .شما دارو برای آریتمی مصرف میکنید؟و اینکه آریتمی تون شدیده یعنی علایمتون چطوره ...

من روزی سه تا کنکور ۲/۵ و آسپرین می‌خورم 

ضربانم تا ۲۰۰ هم می‌رسه؛ درد، عرق سرد، تنگی نفس و اکسیژن پایین 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

من روزی سه تا کنکور ۲/۵ و آسپرین می‌خورم ضربانم تا ۲۰۰ هم می‌رسه؛ درد، عرق سرد، تنگی نفس و اکسیژن پا ...

من یه دونه کنکور گاهی میخورم .درد گاها دارم نفس تنگی هم همینطور 

امیدوارم خیلی زود حالت بهتر بشه

من یه دونه کنکور گاهی میخورم .درد گاها دارم نفس تنگی هم همینطور امیدوارم خیلی زود حالت بهتر بشه

همچنین عزیزم ❤️