2777
2789
۲۰۰تومن زیاده به نظرت؟؟

من فکر کردم برا ۲۰۰ میلیون داری میپرسی... دیگه نمیدونستم برا ۲۰۰ هزار تومن داری نظرخواهی میکنی. 

فکر کن دم عید، برا یه نیازمند، چیزی واریز کردی. بده بهش به نظر من. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خجالت نکشیدی واسه ۲۰۰ تومن تاپیک زدی؟ اووووووف

نه چرا خجالت بکشم؟؟مگه مثل بعضی از کاربرا اومدم درمورد رابطه تاپیک زدم که خجالت بکشم؟؟

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خب خجالت نکشیدی واسه ۲۰۰ تومن تاپیک زدی؟ اووووووف

اگه شماهم مثل من پدرنداشتی خرج خودتو مادرت به گردن خودت بود حتما نظر میپرسیدی؟؟

بعد با این شرایط اومده از تو پول میخواد؟ بزن تو سرش!

زنگ زدم به مامانش اونم گفت واسش نزن گوه خورده ازت پول خواسته خودم براش میزنم

اگه شماهم مثل من پدرنداشتی خرج خودتو مادرت به گردن خودت بود حتما نظر میپرسیدی؟؟

خدا پدرت رو بیامرزه و با برادران و مادرت روز و روزگار خوشی داشته باشید هم‌چنین از خدا می‌خوام با سربلندی خونه‌ی بخت بری و با همسرت خوش‌بخت باشید.

تا پیش از این،با پیام‌های پیش‌تر صدها کَس رو خندوندی و شاد کردی.

خدا دلت رو شاد کنه.

ببخش خواهشن

نخست گمون کردم ایستگاه‌مون رو گرفتی.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

خدا پدرت رو بیامرزه و با برادران و مادرت روز و روزگار خوشی داشته باشید هم‌چنین از خدا می‌خوام با سرب ...

پدرم نمرده جداشدن بعدشم من تک فرزندم

خدا پدرت رو بیامرزه و با برادران و مادرت روز و روزگار خوشی داشته باشید هم‌چنین از خدا می‌خوام با سرب ...

مریض نیستم که بخوام خودمو مسخره مردم کنم

مریض نیستم که بخوام خودمو مسخره مردم کنم

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

هرکی با این تاپیکم بهم خندیده ایشالله این وضعیت سرخودش بیاد

کسی کسی رو مسخره نمی‌کنه تو این روزگار ۲۰۰،۰۰۰ تمن شوخیه و خودت هم بودی می‌خندیدی.

البته با اون شرایط که شما می‌گی دیگه هیچ خنده‌دار نیست.

وقتی برای آدم آرزوی خوش‌بختی می‌کنن نفرین هرگز پاسخ درستی نیست!

و نامهربانی بزرگیه.

کسی کسی رو مسخره نمی‌کنه تو این روزگار ۲۰۰،۰۰۰ تمن شوخیه و خودت هم بودی می‌خندیدی.البته با اون شرایط ...

نه خیر نمیخندیم چون تواین وضعیت اقتصادی حداقل واسه من پول زیادیه فقط پولدارا به شوخی میگیرن