2777
2789
عنوان

یه گوشی بگید زیر سی تومن ک دوربینش عااااالی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 45 پست
فرقشون چیه؟ fe اصلا ندیدم از نزدیک

خوب ارزونتره دیگ اما واقعا کیفیت دوربینش همه چیش عالیه من چند سال گوشیم پوکیده بود۱پ۴۰۲ اس بیست و یک اف ای گرفتم خیلی راضیم شما میتونی ۲۳ شو بگیری 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

عه وا😐 کیفیتی ک داره رو هیچ حا نمیتونی پیدا کنی

پس کیفیت سامسونگ s21_22_23 را ندیدی که چقد تصاویر خوش زنگ و لعابه.. حتی زشت باشی هم خوشگل میوفتی انگار ادیت میزنه عکسارو😍

یه روز آیفون ۱۳ پرومکس دستم بود باهاش عکاسی کردم اصلا خوب نشد

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ارزونتره دیگ اما واقعا کیفیت دوربینش همه چیش عالیه من چند سال گوشیم پوکیده بود۱پ۴۰۲ اس بیست و یک ...

الان اس ۲۱ fe داری؟

عکس و فیلم میگیری با کیفیت و خوشگله؟

پس کیفیت سامسونگ s21_22_23 را ندیدی که چقد تصاویر خوش زنگ و لعابه.. حتی زشت باشی هم خوشگل میوفتی انگ ...

دیدم اتفاقا که میگم 

شاید خوب عکس. نگرفتی چون تنظیماتش هم مهمه

اصلا ایفون قابل قیاس نیست 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
الان اس ۲۱ fe داری؟عکس و فیلم میگیری با کیفیت و خوشگله؟

اون کیفیتی که مدنظرت از نظر آیفون هس و معلومه نداره اما خوبه بزا ببینم ی عکس دارم بفرستم

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

خوب ارزونتره دیگ اما واقعا کیفیت دوربینش همه چیش عالیه من چند سال گوشیم پوکیده بود۱پ۴۰۲ اس بیست و یک ...

میخام تصویر خیلی صاف و خوشرنگ و لعاب باشه.. حتی وقتی کیلیپ درست میکنی و ویرایش میکنی و میزاری اینستا باز تو ایستا هم کیفیتش خوب باشه..

اون کیفیتی که مدنظرت از نظر آیفون هس و معلومه نداره اما خوبه بزا ببینم ی عکس دارم بفرستم

اتفاقا کیفیت آیفونو اصلا دوس ندار من.. از آیفون متنفرممممم

چه مدلی؟

بذار یه سرچ کنم 

کلا دوربین خوبی دارن 

خودم ده پرو دارم دوربین ۱۲۸ مگاپیکسل

هنوز جدیدتر ها دوربین بهتری هم دارن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اتفاقا کیفیت آیفونو اصلا دوس ندار من.. از آیفون متنفرممممم

همیشه بحث دوربین یا سخت افزاری خوب نیست .

کاهی اوقات بحث به روز بودن نرم افزاری هم هست 

مثلا s23 fe نهایت امسال یا خیلی زور بزنه سال دیگه اپدیت دریافت کنه یعنی تا اول 2026 

با حدود ۳۰ تمن میتونی a36 بخری با ۵ سال اپدیت البته تازه وارد بازار شده یکم افت میکنه

جدید نبود ////قدیمی هستم🙂                                          
دیدم اتفاقا که میگم شاید خوب عکس. نگرفتی چون تنظیماتش هم مهمهاصلا ایفون قابل قیاس نیست

چرا بابا.. ما فامیلامون خیلیا آیفون دارن. ۱۲,۱۳,۱۱ اما باز یه جایی میریم خانوادگی، عکسایی که من میگیرم قشنگترن.. همه میگم واسه ما بغرست😆😆 گوشیم شیائومیه.. پوکو X3