2777
2789
عنوان

دخترا اکسم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 151 پست
چشم گلم ممنون چون میخام نبینمشون باید همش تو خونه باشم اونجا هم نت نمیده چه سرگرمی داشته باشم🤦‍♀️

بدون نت سخته

یعنی نمیری تو جمعشون؟بنظرم برو بهتره حوصلت سرمیره زندونی نکن خودتو سخت نگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق اکسمم ولی ببین اون اگه دوست داشت نمیرفت با کسی واقعیت اینه 

رفته دوراشو زده دیده بهتر از تو پیدا نکرده برگشته تو ارزشت انقدر پایین نیست 

پس فردا دوباره میره با یکی دیگه میکه این که همیشه هست برم با یکی دیگه بعدا بر میگردم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
اره جواب ندادم دیدمش چه واکنشی نشون بدم یعنی چرا این سوالو پرسیده؟حس میکنم دختره بهش گفته بپرس اگه ا ...

ن جواب بده ن بلاک کن هیچکارنکن بسوزه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

دوس دارم نرم خانواده میرن🥲

ببین برو روستا نری میگه ب خاطر من نیومده نزار خودشو بگیره

برو ولی ن سلام کن ن محل بده بگو بخند با بقیه

بزار بفهمه تو بدون اون هم خوشی ن ک از دورهمیا ب خاطرش دوری کنی

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

اسی ببین اگ خانواده هاتون دور هم جمع شدن توهم برو نزار فکرکنه ب خاطرش خودتو زندونی میکنی

با بقیه باش ولی ب اون محل نده انگار ک نیست