2777
2789

انشالله خدا بیشترش کنه براشون .

اصلا بحس حسادت و ... نیست 

سواله برام خیلی 

طرف از صبح تا شب هیچ کار نمیکنه سر کار نمیره اونقدررررر دارن که که ده تا ماشین و آپارتمان و .. ماشینای آخرین مدل 

الان میگید امکان نداره اما باور کنید اهل خلاف هم نیستند از درو دیوار براشون میریزه دست ب خاک می‌زنند طلا میشه براشون 

ما وضع مالیمون معمولی و همسرم کارمنده و مستاجریم و گاهی سخت میگذره خیلی چیکار می‌کنند اونا ؟ 

پول پول میاره دیگه همون مغازه و خونه میدونی چقدر درآمد میاره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بدون ارث و دزدی و کار پولدار بود،ما پولدار ترین فرد خانواده شوهرم از ۶صب تا ۱شب سرکاره الان ۲۰ساله همینه وضعش دوتا خونه ۱۰۰متری جای متوسط شهرمون که تهرانم نیس داره با یه وانت و یه میلیارد طلا

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

یکی میبینی ده سال پیش چندتا بیتکوین خریده الان میلیاردر شده یا ارث بهش رسیده و از منابعش استفاده میکنه یا پول کلان دارن سود کلان میگیرن و سرمایه گذاری میکنن! پسردایی بابام نصف یه پاساژ رو داره و 20کیلو طلا که اجاره داده! نشسته تو خونه اش، با اجاره ی اموالش ملک و املاک و زندگی لاکچری میکنه نوش جونش اینجوری خواهرم اون اختلاسگرها و کلاه بردارها رو دیگه مثال نزدم 😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

موفقیت و پولذاری مثل کوه یخه

فقط امروزش که به جایی رسیده میبینید

نه سالها تلاش و بی خوابی و بی پولی و گرسنگی که کشیدن

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

سالها پیش من مجرد بودم وضع مالیمون یه مدت بشدت افتضاح شد طوریکه تو تابستون کولر نداشتیم از گرما در حال مرگ بودم رفتم تا بالکن چشمم افتاد به کولر همسایه که میچرخید و خنک می‌کرد خیلی خیلی دلم گرفت نگاهمون دوختم به خونه همسایه که وضع مالی‌شان خوب بود اما خیلی اذیت کن بودن پسرش پسر همسایه رو مسخره می‌کرد که بابات نداره و ما اینجوری داریم

گذشت یه ارث قلمبه هم بهشون رسید دیگه کوبیدن چند طبقه رفت بالا که حسابی مردمو بچزونن

اینا دو تا پسر داشتن و یه دختر که خیلی لاغر و افسرده بود نگو مادره شوهر نکردنشو تو سرش میزد

بعد مدتی دختره ازدواج کرد بعد از اون من ازدواج کردم یعنی سالها گذشت یه شب دیدیم تو کوچه آمبولانس اومده جنازه یه زن افتاده بود تو پارک کنار خونمون که میگفتن از آپارتمان کوه پشتی خودشو پرت کرده و کشته جریان از این قرار بود که ایشون همون دختر همسایه ما بود بعد ده سال بچه دار شده بود و لی یه مریضی عجیب گرفته بود و شوهرش زن دوم گرفته بود 

خلاصه این بدبخت مرد و بچه اش رفت گوشه پرورشگاه جون نه مادرش نه شوهرش از رو لج نگهش نداشتن 

حالا من فهمیدم اصلا نباید به پولدار بودن کسی غبطه خورد دنیا خیلی روی وحشی داره خدا نکنه به آدم نشون بده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
سالها پیش من مجرد بودم وضع مالیمون یه مدت بشدت افتضاح شد طوریکه تو تابستون کولر نداشتیم از گرما در ح ...

چقدر وحشت ناکه خدایا من همیشهههه اولین حرفم به خدا اینه که خدایا اول سلامتی اول سلامتی خیلی مهمههه

چقدر وحشت ناکه خدایا من همیشهههه اولین حرفم به خدا اینه که خدایا اول سلامتی اول سلامتی خیلی مهمههه

اره یادم میفته دلم میگیره با اینکه حتی یبار هم با دخترشون حرفی نزدم 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬