2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست شون

867 بازدید | 67 پست

سلام خانوما 

میشه منو راهنمایی کنید 

موضوع خیلی مسخره ای هست  

منو همسرم تو شکرت خصوصی کار میکنیم. بهمون دم عیدی آجیل میدن. 

سال گذشته برای عیدی مادرامون بجای شکلات من از این آجیل ها نفری یه کیلو بردم. ولی رفتارهایی که مادرشوهرم داشت باعث شد دستمو داغ کنم امسال نبرم. 

امسال عیدی شونو با شکلات بردیم(آجیلهامونو دیر دادن)

الان همسرم زنگ زده میگه خواهرم میخواست بره برا مامانم آجیل بخره من نذاشتم گفتم ما داریم میاریم... 

بحثم آجیل نیستا... بخاطر رفتارشون و تبعیضی که بین منو جاریم میذارن دوس ندارم ببرم. 

همسرم بعد اینکه به اونا گفته به من گفت اگه میشه ببرم. گفتم صلاح با خودته... میدونه این جمله ام یعنی مخالفم... 

بنظرتون چیکار کنم؟ ببره خودم ناراحت میشم... نبره هم هی میخواد بگه و تعطیلات رو کوفت مون کنه... 

والا ما تازه پدر و مادر دم عید واسمون میارن شما خیلی لطف کردید کوچکتر به بزرگتر اجیل و شکلات بده

شانس منه... مامانم اینا میخرن ولی خب مثلا خواستم عدالت بشه به دو طرف هم یه اندازه بردم... امسال رو چه کنم موندم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😞😞😞😞😞

منم از این بدبختی های عظمی دارم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

شانس منه... مامانم اینا میخرن ولی خب مثلا خواستم عدالت بشه به دو طرف هم یه اندازه بردم... امسال رو چ ...

اگه میبینی ببری احترامت حفظ نمیشه نبر به شوهرتم بگو درسته عزیزم من درکت میکنم من دشمنی خونی با پدرمادرت یا خانوادت ندارم با هیچکدوم شون پدر کشتگی نداریم خداروشکر منم خودم خوشحال میشدم ببرم ولی بحثه احترام منه که رعایت نمیشه برا همین مخالفم بهش بگو اگه همین رفتار رو مادرتم داشت حتما یجوری رفتار میکردی یا چیزی میگفتی که دیگه تکرار نشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
برای مادرشوهر بردی برای مادرت هم ببر

اخه دیگه با عیدی شون نبردیم.. مامانم اینا هرسال میخرن... ولی مادرشوهرم اهل این چیزا نیست...نمیخره... من پارسال برا مامانم بردم چون مهمون زیاد میاد خونه شون روز اول تموم شد ولی برا مادرشوهرم تا تابستون مونده بود 

عزیزم چیزی ک ب قیمت ارامشت باشه زیادی گرونه. ب عبارتی اگ میدونی نبره،قراره تعطیلاتو کوفتت کنه پس بزار ببره تا دست بالاترو داشته باشی.. فقط نمیدونم دیگ وقتی شکلات بردین این جوگیر بازیا چیه شوهرت دراورده.. 

اگه میبینی ببری احترامت حفظ نمیشه نبر به شوهرتم بگو درسته عزیزم من درکت میکنم من دشمنی خونی با پدرما ...

ای خواهر... همه اینا رو بهش گفتم... ته تهش هم میگی حق باتوعه ولی بخاطر من کوتاه بیا

خواهرش بی احترامیی نمونده که بهم نکنه... ولی باز میگه بریم خونه شون بخاطر من... 

ببرم خودم ناراحت میشم... نبرم اون ناراحت میشه موندم...

احترام خودت واجب تره 

براش توضیح بده قشنگ صحبت کن 

اول تو درکش کن و دلیلت رو بگو بعدم بگو 

انتظار دارم توم منو درک کنی و بگو واقعا 

فقط احترام برات مهمه حتی اگه مادرتم اینکارو می‌کرد 

تو بازم همین رفتارو داشتی 

بهش بگو چطور اگه خانوادم بهت بی احترامی کنن تو ازم 

انتظار حمایت داری منم همینطور انتظار دارم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم چیزی ک ب قیمت ارامشت باشه زیادی گرونه. ب عبارتی اگ میدونی نبره،قراره تعطیلاتو کوفتت کنه پس بزا ...

همون دیگه انگار ما دهن نداریم بخوریم... میگه زیاده دیگه 5کیلو بهت دادن کی میخواد بخوره... گفتم خوبه 2کیلوش تخمه هست... یه کیلو هم بادوم هندی پسرم عاشقشه تو آجیل کمتر میریزم... پسته و بادوم درختی می مونه دیگه...