2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست شون

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 67 پست
امیدوارم این بخاطر من بخاطر من ها بزودی تموم بشه. خسته شدم

حالا مال ما برعکسه 

ما وضع مون معمولیه اما پدر همسرم پولداره منتها حاضر نیست به بچش یه قرون کمک کنه، منم خیلی یه زمان بهشون احترام میذاشتم اما دیدم ارزش ندارن دیگه رفت و آمدم رو کم کردم، اگه بخاطر همسرم نبود اصلا پامو خونه شونم نمیذاشتم 

حالا مال ما برعکسه ما وضع مون معمولیه اما پدر همسرم پولداره منتها حاضر نیست به بچش یه قرون کمک کنه، ...

واسه ما برعکسه... همه جورحمایت شده... ولی کو چشم بینا...

خوب کردی وقتی تو آرامش نیستی قطع کردی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارن...ولی اونو دوس ندارن میگن هر غلطی میکنه هرچی میگه ولش کنید مهم اینه با پسرمون خوبه. برا ...

من بهت میگم چرا .

اول تو را دوست دارند .بهتون تقریبا وابسته اند .

دوم ناراحتیشون حتما بابت زن دیگه برادرشونه .

انگار اگر از اون شانس ندارند میخواهند شما بهشون محل بدهید 

سوم اینکه مورد ظلم واقع شده اند .یعنی حتی براشون کادو بخری کادو دردشون دوا نمیکنه .

از خیلی چیزا شانس ندارند.خود اونا توسط خواهرشوهراشون مورد ظلم قرار میگیرند .نمیدونند دردل خودشون را کجا خالی کنند .

مثل عروس ما .ولی سعی کنید زیاد باهاشون درگیر نباشید ...زندگی خوب و خوش خوتون را کنید .مشکل از ضعف خودشونه نه شما .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

عیدی پول نقد میدیمدر حد همون جوراب و اینا میذارن... نفس کار بنظرم مهمه که ارزش قایل بشه یه جفت جوراب ...

نه میدونم سمت ماهم همینه ولی خواهرشوهر من نمیده😐

شیرینی هم میدید؟؟

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
نه میدونم سمت ماهم همینه ولی خواهرشوهر من نمیده😐شیرینی هم میدید؟؟

بله دیگه پاکت تنها نمیشه برد... شیرینی یا شکلات می بریم

سالهای اول ازدواج خودم شیرینی میپختم دیدم ادا درمیارن همون شکلات می بریم اغلب

چقدر خوب و درست گفتی!!!تک تک جملاتت درسته واقعا....

چون ماهم داریم درکتون میکنم ....اصلا بابتشون ناراحت نباش.

ولی دیدی حرصی شدی سعی کن باهاشون زیادی نمونی .

خیلی بدبختند

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

میگه زمان بده من با خواهرم تنها باشم علت رو جویا بشمدقیقا خودشم میدونه بی احترامی خواهرش از خرداد ام ...

والا می خواست جویا بشه تا الان شده بود

پای عزت نفست وایسا تا بعدا از خودت متنفر نشی

و خدا برای من کافیست.....