2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست شون

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 67 پست
دیگه شوهرش باید از قبل هماهنگ می‌کرد با زنش میخواست هماهنگ کنه تا بدقول نشه مشکل خودشه تهش خیلی دوس ...

آخرش شوهرم با ناراحتی گفت خب عیبی نداره میرم میخرم... خب من دوس ندارم ناراحتی بخاطر دیگران پیش بیاد 

ما رسم داریم عیدی می بریم خونه خواهرشوهرام... گفتم خونه اون خواهرت نمیام به این دلایل... ولی کو گوش ...

خواهرشوهرات بجای عیدی چی برات میذارن

عیدی چی بهشون میدید؟؟

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شب یلدا خوراکی آورده بود مادرشوهرم سریع وسایل داد بهش ظرفش خالی برنگرده... ولی برای من هیچی...

شاید سرکار نمیره شاید قبلش به شما داده بوده .

ولی به قول فامیل ما همش تصادفیه .حتی خودم هم گاهی تصادفی میدهم .قصد منظور ندارم .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

متاسفانه برا همسرم فقط خانواده اش مهم هستن... آخرش میگه تو بخاطر من کوتاه بیا من جبران میکنم... جبرا ...

ماشاالله شوهرت زرنگ و روداره

بگو اینبار منتظرم  تو از من حمایت کنی

تا چند سال من بخاطر تو کوتاه بیام و حرف بخورم

این بار  نوبت توئه

و خدا برای من کافیست.....
خب همین دیگه اون پررو تره توم دفعه بعدی ظرف ببر با خودت سریع بده مادرشوهرت برات پر کنه اگه نکرد خودت ...

یه اعجوبه هایی هستن که نگو... 

پررو نیست جاریم... زبونش تلخه راحت با همه دعوا می گیره... ولی من تو صورتم تف هم کنن صدام درنمیاد

ما رسم داریم عیدی می بریم خونه خواهرشوهرام... گفتم خونه اون خواهرت نمیام به این دلایل... ولی کو گوش ...

حرفهای گذشته را میارند .

عقده ها را خالی میکنند .

مثل خواهرای طرف ما .

کلا خواهرشوهر خوب کم داریم .

حرص نخور .

فقط بدون  بهتره برادر خودش تنها بره نه با زنش.

ببین بحث دلخوری با بی احترامی فرق داره!اگر دلخوری بین تون هست ببر ، ارزش ندارهولی اگر بهت واقعا بی ا ...

دقیقا بی احترامی هست... وگرنه واقعا برام مهم نیست... سالهای قبل خودم می رفتم برا مادرشوهرم خرید لباس و اینا می کردم.. الانم همینه جایی برم چیزی چشمم رو بگیره براشون میخرم... 

یه اعجوبه هایی هستن که نگو... پررو نیست جاریم... زبونش تلخه راحت با همه دعوا می گیره... ولی من تو صو ...

خب دیگه عزیزم اشتباهت همینه 

نه به تندی جاریت نه به بی نمکی شما 

امسال سعی کن حدوسط رو بگیری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یه اعجوبه هایی هستن که نگو... پررو نیست جاریم... زبونش تلخه راحت با همه دعوا می گیره... ولی من تو صو ...

مثل فامیلای ما .

صدات درنمیاد بهشون حرص میده نمیدونی 

خواهرشوهرات بجای عیدی چی برات میذارنعیدی چی بهشون میدید؟؟

عیدی پول نقد میدیم

در حد همون جوراب و اینا میذارن... نفس کار بنظرم مهمه که ارزش قایل بشه یه جفت جوراب بذاره وگرنه بی جوراب نموندم...

خب دیگه عزیزم اشتباهت همینه نه به تندی جاریت نه به بی نمکی شما امسال سعی کن حدوسط رو بگیری

من میدونم سکوت ایشون بیشتر حرص میده خواهرشوهراش را تا اونی که جواب میده .

ماشاالله شوهرت زرنگ و رودارهبگو اینبار منتظرم تو از من حمایت کنی تا چند سال من بخاطر تو کوتاه بیام ...

میگه زمان بده من با خواهرم تنها باشم علت رو جویا بشم

دقیقا خودشم میدونه بی احترامی خواهرش از خرداد امسال شروع شده

و جالب تر اینکه حتما هفته ای یه بار همدیگه رو می بینن و حداقل هقته ای یه بارم تلفنی حرف میزنن. تو یه شهر هم هستیم