2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست شون

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 67 پست
ببرم خودم ناراحت میشم... نبرم اون ناراحت میشه موندم...

تو کاری نداشته باش خودش ببره .

تاز سهم خودش ‌تو هم از سهم خودت به مادرت بده .

بین جاریا فرق میزارند .چون یکی پرو تره شاید

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام خودت واجب تره براش توضیح بده قشنگ صحبت کن اول تو درکش کن و دلیلت رو بگو بعدم بگو انتظار دارم ...

متاسفانه برا همسرم فقط خانواده اش مهم هستن... آخرش میگه تو بخاطر من کوتاه بیا من جبران میکنم... 

جبرانی هم ندیدم... 

درسته به خانواده من احترام میذاره ولی احترام متقابل هست همه جوره از طرف خانواده من حمایت داشته

چیکار میکنی؟

هیچی

همش خودخوری

دم عیده همه دنبال خرید و اینا

من اصلا دل و دماغ ندارم

همش باید حرص حرفایی رو بخورم که مادرشوعرخدانشناسم بهم زد هفته پیش

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

ای خواهر... همه اینا رو بهش گفتم... ته تهش هم میگی حق باتوعه ولی بخاطر من کوتاه بیاخواهرش بی احترامی ...

بگو پس اگه توم بی احترامی از طرف خانوادم دیدی ناراحت نشو و انتظار حمایت و کمک منو نداشته باش 

من تورو دوس دارم و تو خیلی برام عزیزی ولی من نمیتونم احترام و ارزش خودمو فدای دوس داشتن بکنم بنظرم هرچیزی سرجای خودش قشنگتره 

اگه واقعا انقد بی احترامی میکنن امسال رو نرو آجیل هم نبر بگو خواستی خودت براشون بگیر ولی من نمیدم و تمام دیگه هم درموردش صحبت نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو کاری نداشته باش خودش ببره .تاز سهم خودش ‌تو هم از سهم خودت به مادرت بده .بین جاریا فرق میزارند .چ ...

اون شب یلدا خوراکی آورده بود مادرشوهرم سریع وسایل داد بهش ظرفش خالی برنگرده... ولی برای من هیچی... 

دیگه شوهرت گفته میارم نمیشه اکنو بدقول کنی باید قبلش بهش میگفتی

دیگه شوهرش باید از قبل هماهنگ می‌کرد با زنش 

میخواست هماهنگ کنه تا بدقول نشه مشکل خودشه 

تهش خیلی دوس داره بره بازار براشون بخره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ای خواهر... همه اینا رو بهش گفتم... ته تهش هم میگی حق باتوعه ولی بخاطر من کوتاه بیاخواهرش بی احترامی ...

ولش کن .جاریتون سرکار نمیره ...

اگر نره علت اونه .

پیش جاریت هیچ چی نبر .

بزار حتما شوهرت ببره .بدون دعوا بدون حرف .

بگو کار دارم .محترمانس که شوهرتون ببره نه شما ‌.به شوهرت بگو زشته بی احترامی من ببرم .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

هیچیهمش خودخوریدم عیده همه دنبال خرید و اینامن اصلا دل و دماغ ندارمهمش باید حرص حرفایی رو بخورم که م ...

بیخیال برو خرید کن چشم شون درآد

ما کمی تو بدهی افتادیم اینام فکر میکنن ما نداریم... 

منم از لجشون رفتم هم طلا خریدم هم لباس شیک عید تا چشم شون درآد

اون شب یلدا خوراکی آورده بود مادرشوهرم سریع وسایل داد بهش ظرفش خالی برنگرده... ولی برای من هیچی...

خب همین دیگه اون پررو تره 

توم دفعه بعدی ظرف ببر با خودت سریع بده مادرشوهرت برات پر کنه اگه نکرد خودت پر کن که ظرفت خالی نمونه 

ببین بحث دلخوری با بی احترامی فرق داره!

اگر دلخوری بین تون هست ببر ، ارزش نداره

ولی اگر بهت واقعا بی احترامی کردن ، هیچی نبر، مطلقا!

جلوی ناراحتی و‌ادا اطوار شوهرتم محکم وایسا بهش اخم  هم بکن که دست پیش نگیره برات

فرق این دوتا مقوله « عزت نفس» خودته

وقتی کسی بخودش اجازه داده بی احترامی کنه و عزت نفستو بزنه، دست پایین گرفتن و‌گذشت از موضع ضعف ، باعث جری شدن و وقاحتش میشه 

و خدا برای من کافیست.....
بگو پس اگه توم بی احترامی از طرف خانوادم دیدی ناراحت نشو و انتظار حمایت و کمک منو نداشته باش من تورو ...

ما رسم داریم عیدی می بریم خونه خواهرشوهرام... گفتم خونه اون خواهرت نمیام به این دلایل... ولی کو گوش شنوا... بزور برد بازم خودش دید چه بی احترامیی کرد